Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Balceram divi izšķirošie vārti, Gudļevskis aizved komandu līdz uzvarai

Balceram divi izšķirošie vārti, Gudļevskis aizved komandu līdz uzvarai
Rūdolfs Balcers. Foto: Carina Johansen

Pie uzvarām Norvēģijas, Zviedrijas un Austrijas līgās šodien tika Rūdolfs Balcers, Kristers Gudļevskis un Rodrigo Ābols.

Zviedrijas čempionātā veiksmīgi turpina spēlēt Rodrigo Ābols un viņa pārstāvētā "Orebro" komanda, kas ar 2:1 šodien paturpināja "Oskarshamn" zaudējumu sēriju. "Orebro" līgas kopvērtējumā ieņem otro vietu. Ābols šodienas mačā laukumā pavadīja gandrīz 17 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Austrijā Kristers Gudļevskis palīdzēja "Villach" tikt pie uzvaras, ar 4:1 apspēlējot Vīnes "Capitals". Gudļevskis tika pie lieliskas statistikas, atvairot 38 no 39 pretinieku metieniem. Viņa komandai šī bija sezonas otrā uzvara pamatlaikā – iepriekš pamatlaikā bija izdevies uzvarēt tikai pirms pusotra mēneša, kad Gudļevskis vēl nebija sastāvā.

Norvēģijā rezultatīvi spēlēt turpina Rūdolfs Balcers, kurš kļuva par "Stavanger" mača galveno varoni spēlē pret "Gruner". Rezultāts trešā perioda sākumā bija neizšķirts 2:2, taču 49. un 53. minūtē Balcers iemeta vārtus un nokārtoja savai komandai uzvaru ar 4:2. Balcers Norvēģijā šosezon astoņās spēlēs guvis deviņus punktus, un viņa komandai šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, kas ļauj tabulā ieņemt piekto vietu desmit komandu konkurencē.

Uzvara Norvēģijā arī Maksima Ponomarenko komandai "Stjernen", kas ar 6:4 pārspēja "Narvik". Latvijas aizsargs spēlēja otrajā maiņā un punktus neguva.

Savukārt Šveices līgā minimāls zaudējums Denisa Smirnova komandai "Servette", kas ar 1:2 piekāpās "Ambri-Piotta". Smirnovs nospēlēja 11 minūtes, kurās palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Zaudējums arī Ivaram Punnenovam un Tomam Andersonam "Tigers" sastāvā, ar 1:4 piekāpjoties "Biel-Bienne". Andersons palika ar neitrālu lietderības koeficientu mīnus viens, kamēr Punnenovs atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem. Jāpiemin, ka otrā perioda sākumā, rezultātam esot 0:0, Punnenovs tika nomainīts, taču pēc partnera ielaistajiem vārtiem drīz vien atgriezās laukumā


, 2020-11-22 13:06, pirms 3 gadiem
"Andersons palika ar neitrālu lietderības koeficientu mīnus viens" - šitas kārtējais Eliņa garadarbs.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
5

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
5

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.