Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņš Čehijā uzveic Robertu Bukartu, Ozolam un Ponomarenko vārti Norvēģijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Galviņš Čehijā uzveic Robertu Bukartu, Ozolam un Ponomarenko vārti Norvēģijā
Guntis Galviņš (priekšplānā). Foto: Lukáš Filipec/hcocelari.cz

Čehijas hokeja Ekstralīgā piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi valsts čempione un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Oceláři", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica uzbrucēja Roberta Bukarta Ostravas "Vítkovice Ridera".

Galviņš uz ledus pavadītajās 18:11 minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem, kamēr Bukarts 18:56 minūtēs nopelnīja lietderības koeficientu -1 un veica vienu metienu pa vārtiem. "Oceláři" ar 43 punktiem dala pirmo vietu ar Prāgas "Sparta", savukārt "Vítkovice Ridera" ar izcīnītiem 27 punktiem saglabā astoto pozīciju 14 komandu konkurencē.

Norvēģijas "GET-Ligaen" čempionātā ar vārtu guvumiem izcēlās gan uzbrucējs Kalvis Ozols (šosezon 4+2), gan aizsargs Maksims Ponomarenko (2+4). Ozola (šovakar arī viens divu minūšu sods) pārstāvētā Narvīkas "Arctic Eagles" (21 punkts, astotā vieta) ar 1:2 mājās pagarinājumā atzina pastarītes Manglerūdas "Star" pārākumu, savukārt Ponomarenko (šodien 20:39 minūtēs arī izdarīja piecus metienus un nopelnīja vienu noraidījumu) "Stjernen" viesos ar 7;3 sagrāva Norvēģijas čempionvienību "Frisk Asker", ar 23 punktiem pakāpjoties uz septīto vietu.

Visbeidzot Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) aizsargu Kristapa Bazeviča un Artūra Salijas, kā arī uzbrucēja Gunāra Skvorcova Pekinas "KRS-BSU" mājās ar 2:3 zaudēja Maskavas "Zvezda" komandai. Bazevičam un Skvorcovam pa vienam noraidījumam. "KRS-BSU" ar 20 punktiem 26 spēlēs VHL 1. konferencē ir priekšpēdējā 17. vietā.

Izmantotie avoti:
Хоккей. ВХЛ - Кубок Шелкового пути. Регулярный...
https://www.hokej.cz/zapas/2795114/...
https://www.hockey.no/live?date=21....

  +2 [+] [-]

, 2019-11-21 22:59, pirms 4 gadiem
Jums amatieriem nav kauns par to ko jūs rakstat! Vispār jau Vitkovice spēlē arī Razgals un kaut kā nav arī dzirdēts, ka Ozols būtu no aizsarga par uzbrucēju pārkvalificējies.

     [+] [-]

, 2019-11-22 08:10, pirms 4 gadiem
Nu mazais k...etīniņ Justovič? Vai sētā jau padancoji? Tikpat smuki kā Čehijā, kur laikam bijusi izcila spēle viens pret vienu - Galviņš pret Bukartu? Kaut kā līdz šim domāju - hoķītis ir koamndu spēle, prieks lasīt jaunu un netradicionālu viedokli.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-22 09:23, pirms 4 gadiem
A kur infa par Krūmiņa pirmajiem vārtiem DEL šogad - https://www.flashscore.com/match/b3...
Jeb šejienes eksperti par tādu nav dzirdējuši?

     [+] [-]

, 2019-11-22 09:59, pirms 4 gadiem
No Saturna Vērotājs rakstīja: A kur infa par Krūmiņa pirmajiem vārtiem DEL šogad - https://www.flashscore.com/match/b3...
Jeb šejienes eksperti par tādu nav dzirdējuši?
Krūms jau fricis.
Bet interesanti, mūžu nodauzījies pa otro līgu, sezonu izlaiž un tad tiek DEL

     [+] [-]

, 2019-11-22 10:14, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Krūms jau fricis.
Bet interesanti, mūžu nodauzījies pa otro līgu, sezonu izlaiž un tad tiek DEL
vietējais kaplis priekš ceturtās maiņas. man liekas viņam bija līgums ar krēfeldi jau divus gadus iepriekš . pagājušo sezonu izlaida traumas dēļ.
iespējams kļūdos, bet kaut kas atmiņā tāds palicis.

     [+] [-]

, 2019-11-22 10:40, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: vietējais kaplis priekš ceturtās maiņas. man liekas viņam bija līgums ar krēfeldi jau divus gadus iepriekš . pagājušo sezonu izlaida traumas dēļ.
iespējams kļūdos, bet kaut kas atmiņā tāds palicis.
šo ģinama testēja ? viņi bij divi brāļi, agrāk kaut ko te rakstīja par šiem, bet kopumā diez ko interesanti viņi nav, šis laikam bija parspektīvais brālis