Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieka "Monsters" rezultatīvā duelī bullīšos piekāpjas Rubīna "Marlies"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kivlenieka "Monsters" rezultatīvā duelī bullīšos piekāpjas Rubīna "Marlies"
Matīss Edmunds Kivlenieks. Foto: Frank Jansky/Zumapress.com/Scanpix

Amerikas hokeja līgā (AHL) 25 no 30 pretinieku no spēles izdarītajiem metieniem atvairīja Matīss Edmunds Kivlenieks, viņa pārstāvētajai Klīvlendas "Monsters" izbraukumā ar 5:6 pēcspēles metienu sērijā atzīstot aizsarga Kristiāna Rubīna Toronto "Marlies" pārākumu.

Kivleniekam šī bija ceturtā spēle "Monsters" vārtos šosezon, latvietim atvairot arī četrus no sešiem bullīšiem. Tikmēr Rubīns šonakt izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +1. Līdzšinējā sezonas gaitā Kristiāns, kurš aizvadītajā pavasarī Ņūfaundlendas "Growlers" rindās kļuva par Austrumkrasta līgas (ECHL) čempionu, palicis bez rezultativitātes punktiem.

"Monsters" cīņas ievadā ieguva 2:0 pārsvaru, vēlāk izvirzoties vadībā arī ar 3:2, 4:3 un 5:4. Tomēr allaž "Marlies" vienībai izdevās atspēlēt iekrāto deficītu. Pēcspēles metienu sērijā Kanādas klubs bija precīzs divas reizes, savukārt "Monsters" - vienu.

"Marlies" šosezon aizvadītajās sešās spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras, kas komandai ļauj atrasties AHL Austrumu konferences vadībā. Tikmēr "Monsters" septiņās cīņās guvusi septiņus punktus, Austrumos esot desmitajā pozīcijā.

Izmantotie avoti:
https://theahl.com/stats/game-cente...

  +2 [+] [-]

, 2019-10-21 06:29, pirms 5 gadiem
Ja rakstā piemin Kristiāna individuālo statistiku šozeson, tad varēja pieminēt arī Matīsa individuālo statistiku, jo tika minēts, ka tā viņam jau 4tā spēle. Kaut kādi vidējie cipari sanāk.

  -3 [+] [-]

, 2019-10-21 06:40, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Ja rakstā piemin Kristiāna individuālo statistiku šozeson, tad varēja pieminēt arī Matīsa individuālo statistiku, jo tika minēts, ka tā viņam jau 4tā spēle. Kaut kādi vidējie cipari sanāk.
Ieej Kivlenieka Eliteprospect profilā un apskaties pats, viss ar karoti mutē jāieliek?

  +3 [+] [-]

, 2019-10-21 07:03, pirms 5 gadiem
Nu ja pašam jāiet meklēt status tad kāda jēga no sportacentrs

  +2 [+] [-]

, 2019-10-21 07:09, pirms 5 gadiem
kramblers rakstīja: Nu ja pašam jāiet meklēt status tad kāda jēga no sportacentrs
>>>>>>>>
';