Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugers ar pirmajiem vārtiem sezonā nodrošina "Penguins" uzvaru pagarinājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers ar pirmajiem vārtiem sezonā nodrošina "Penguins" uzvaru pagarinājumā
Teodors Bļugers
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Amerikas Hokeja līgā savus pirmos vārtus sezonā iemeta Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers, un viņa precīzais metiens ļāva "Penguins" ar 6:5 pagarinājumā pieveikt "Rockets". Savukārt Kristers Gudļevskis atvairīja 27 metienus, bet piedzīvoja zaudējumu.

Vilksas-Bāras/Skrentonas "Penguins" aizraujošā mačā ar 6:5 pagarinājumā pieveica Lavālas "Rockets". Uguņošana sākās jau pirmajā trešdaļā, katrai komandai gūstot trīs vārtus. Mača turpinājumā temps samazinājās, taču tikai nedaudz.

Laukuma saimniekiem uzvaru nodrošināja Teodora Bļugera precīzais metiens 63. minūtē, un centra uzbrucējs tika atzīts par mača otro zvaigzni. Bļugeram tie bija pirmie vārti un trešais punkts piecos mačos. Tāpat viņš izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bridžportas "Sound Tigers" izbraukumā ar 2:5 atzina "Lehigh Valley Phantoms" pārākumu. Sāncenši pēc divām trešdaļām bija vadībā ar 3:0, tad, iemetot divus vārtus minūtes laikā, izdevās pietuvoties, tomēr ne izglābties. Kristers Gudļevskis atvairīja 27 no 31 metiena, bet pēdējā ripa lidoja tukšos vārtos. Trešos vārtus "Sound Tigers" ielaida vairākumā.

Hēršijas "Bears" viesos ar 1:4 zaudēja Milvoki "Admirals", bet Kristofers Bindulis nespēlēja.

Ontario Hokeja līgā Ošavas "Generals" mājās ar 5:2 pārspēja Sadberijas "Wolves". Pēdējie vārti tika iemesti divas minūtes līdz beigām, un ar rezultatīvu piespēli izcēlās Renārs Krastenbergs, kurš izdarīja trīs metienus pa sāncenšu vārtiem un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Rietumu hokeja līgā "Medicine Hat Tigers" savā laukumā sagrāva "Kootenay Ice" – 11:1. Pēc divām trešdaļām mājinieki bija vadībā ar deviņu vārtu pārsvaru, bet viesi goda ripu iemeta 41. minūtē. Kristiāns Rubīns izdarīja četrus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet pie punktiem netika.

Savienoto Valstu Hokeja līgā ar diviem vārtiem izcēlās Verners Egle, kura pārstāvētā "Madison Capitols" mājās ar 5:2 pieveica "Central Illinois Flying Aces". Uzvaras vārtus viņš iemeta otrās trešdaļas beigās, bet pēdējā minūtē raidīja ripu tukšos vārtos. Tāpat Egle izdarīja trīs metienus un nopelnīja vienu noraidījumu, maču pabeidzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

NCAA "Quinnipiac" ar 6:4 pārspēja "Northeastern", un ar vārtiem un piespēli izcēlās aizsargs Kārlis Čukste. Viņš asistēja pirmajā precīzajā metienā, palīdzot realizēt vairākumu, un iemeta komandas ceturtos vārtus, noslēdzošās trešdaļas ievadā palīdzot panākt izlīdzinājumu.

"Maine" ar 5:7 zaudēja "Miami". Eduards Tralmaks mača 43. minūtē realizēja vairākumu, bet ar viņa precīzo metienu bija par maz, lai izglābtos. Pārējie NCAA spēlējošie latvieši palika bez punktiem, bet vārtsargs Mareks Mitens laukumā negāja.

  -2 [+] [-]

, 2017-10-21 09:24, pirms 6 gadiem
Prieks par Tediju, žēl par statiem Gudija, un patiešām izskatās, ka Bindulis būs kļūdijiee atstājot kolledžu, jau tūlīt novembris, vēljoprojām bez spēļu prakses

     [+] [-]

, 2017-10-21 09:36, pirms 6 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Prieks par Tediju, žēl par statiem Gudija, un patiešām izskatās, ka Bindulis būs kļūdijiee atstājot kolledžu, jau tūlīt novembris, vēljoprojām bez spēļu prakses
a ko Tu zini par Binduli? Varbūt trauma?

  +1 [+] [-]

, 2017-10-21 09:39, pirms 6 gadiem
.... Pārējie NCAA spēlējošie latvieši palika bez punktiem, bet vārtsargs Mareks Mitens laukumā negāja.

Broža drusku nohaltūrējis... Haralds Egle arī laukumā nedevās.

  -2 [+] [-]

, 2017-10-21 09:45, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: a ko Tu zini par Binduli? Varbūt trauma?
Nu tas tā 50 uz 50, bet ja nu tomēr nav, tad vienkārši netiek laukumā..

     [+] [-]

, 2017-10-21 11:44, pirms 6 gadiem
Tiešām nevienam nav info par Binduli, kāpēc nespēlē??

  +1 [+] [-]

, 2017-10-21 12:00, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tiešām nevienam nav info par Binduli, kāpēc nespēlē??
Normālās valstīs mediji būtu sazinājušies, ievākuši info, bet šitie amatieri tālāk par copy/paste no Apollo netiek.

  +3 [+] [-]

, 2017-10-21 12:02, pirms 6 gadiem
Pagājušo nakti sākās SPHL līgas spēles,kur spēlē Grinbergs Ralfs un Kristaps Bazevičs Mississippi RiverKings sastāvā un Nīmanis Kristaps Macon Mayhem sastāvā.
Nīmanis pirmo spēli nebija spēles pieteikumā,kur viņa pārstāvētā komanda ar 0-4 piekāpās Pensacola Ice Flyers komandai,bet Mississippi River Kings ar 4-3 uzvarēja Knoxville Ice Bears komandu,Grinbergs spēlēja pirmajā aizsargu pārī un spēli beidza ar rezultatīvu piespēli,Bazēvičs spēlēja otrajā aizsargu pārī un ar rezultativitāti neizcēlās.
Naktī uz svētdienu latviešu pārstāvētie klubi aizvadīs savas otrās spēles.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-21 12:24, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tiešām nevienam nav info par Binduli, kāpēc nespēlē??
Un par Dzierkalu arī būtu labi uzzināt

  +2 [+] [-]

, 2017-10-21 13:22, pirms 6 gadiem
Šķiet, ka Gudijs nākamajā sezonā varēs ceļot uz eiropu. Ja gribēja vēl pasapņot par NHL, tad no pirmās spēles vajadzēja uzreiz demonstrēt labāko, ko spēj. ja vidēji 3.56 ripas ir labākais, ko šis spēj, tad NHL neredzēt viņam. Un beigu beigās - Tampas treneriem vēl izrādīsies taisnība - nav Gudis NHL materiāls.
Protams, Gudijam vēl praktiski visa sezona priekšā, lai pierādītu visiem pretējo, ko arī novēlētu viņam.

     [+] [-]

, 2017-10-21 14:59, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Šķiet, ka Gudijs nākamajā sezonā varēs ceļot uz eiropu. Ja gribēja vēl pasapņot par NHL, tad no pirmās spēles vajadzēja uzreiz demonstrēt labāko, ko spēj. ja vidēji 3.56 ripas ir labākais, ko šis spēj, tad NHL neredzēt viņam. Un beigu beigās - Tampas treneriem vēl izrādīsies taisnība - nav Gudis NHL materiāls.
Protams, Gudijam vēl praktiski visa sezona priekšā, lai pierādītu visiem pretējo, ko arī novēlētu viņam.
nospēlētas divas spēles, tur neko nevar secināt ilgtermiņā. Pie tam nozīme ir kādi goli tiek iemesti, kā spēlē aizsardzība un vēl citi aspekti. Gudļevski nenorakstītu, jo NHL spēlēs ir sevi labi apliecinājis un šosezon noteikti saņems izsaukumu, tas ir tikai laika jautājums.

     [+] [-]

, 2017-10-21 21:49, pirms 6 gadiem
mxs rakstīja: nospēlētas divas spēles, tur neko nevar secināt ilgtermiņā. Pie tam nozīme ir kādi goli tiek iemesti, kā spēlē aizsardzība un vēl citi aspekti. Gudļevski nenorakstītu, jo NHL spēlēs ir sevi labi apliecinājis un šosezon noteikti saņems izsaukumu, tas ir tikai laika jautājums.
Protams, divas spēles nav rādītājs, tas pats gan attiecas uz viņa divām spēlēm NHL un vienu spēli pret Kanādu. Pārējā laikā - neko iespaidīgu tā arī nav demonstrējis. Pagaidām šķiet viņa AHL komanda vēl meklē pirmo nr, bet ja Gudis strauji neuzlabos statistiku, tad būs grūti ko mainit.