Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīns šajā NHL pirmssezonā debitē ar trīs metieniem un uzvaru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīns šajā NHL pirmssezonā debitē ar trīs metieniem un uzvaru
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē pirmoreiz šajā pimssezonā Toronto "Maple Leafs" rindās izgāja aizsargs Kristiāns Rubīns, palīdzot savai vienībai ar 3:0 uzveikt šonakt nespēlējušā Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

Rubīns šonakt kopā ar zviedru Timotiju Liljegrēnu spēlēja "Maple Leafs" trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadītajās 14:31 minūtēs izceļoties ar trim metieniem pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu, kā arī vienreiz atņemot ripu pretiniekam.

"Maple Leafs" guva pa vieniem vārtiem katrā no periodiem. Ar vienu rezultatīvu raidījumu, kā arī piespēli šonakt izcēlās Ostons Metjūzs un Andreass Junsons.

Pirmo panākumu šajā starpsezonā izcīnījusi Tampabejas "Lightning", kas ar 3:1 pārspēja Nešvilas "Predators". "Lightning" labā divus vārtus spēles pēdējo 40 sekunžu laikā guva pagājušajā regulārajā sezonā ar 128 punktiem (41+87) izcēlušais krievs Ņikita Kučerovs.

Divi Entonija Boljū mača izskaņā gūtie vārti šonakt palīdzēja Ņujorkas "Islanders" izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā uzvarēt Detroitas "Red Wings". Šajā pimssezonā "Islanders" komandai šis jau bija trešais panākums trīs spēlēs.

Pašreizējai Stenlija kausa čempionei Sentluisas "Blues" pietika ar 19 metieniem, lai viesos ar 4:3 pagarinājumā apspēlētu Vinipegas "Jets". Uzvarētāju sastāvā divreiz precīzs bija pieredzējušais Deivids Perons, vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnot talantīgajam krievam Kļimam Kostinam, kamēr trīsreiz rezultatīvi asistējot Semjuelam Blēzam.

Ar vārtu guvumu pirmajā spēlē kopš pagājušā gada decembra izcēlies viens no Ņūdžersijas "Devils" līderiem Teilors Hols, kurš kaldināja savas vienības uzvaru ar 4:2 pār Ņujorkas "Rangers". Hols iepriekšējo deviņu mēnešu gaitā atkopās no smaga ceļgala savainojuma un tam sekojošās operācijas.

Trīs vārtus noslēdzošajā trešdaļā guva Edmontonas "Oilers", ar 6:2 sagraujot principiālo pretinieci Kalgari "Flames". Vārti un divas rezultatīvas piespēles Sema Ganjēra rēķinā.

NHL pārbaudes spēles, 21. septembris

SpēleRez./Laiks
Devils – Rangers4:2
Lightning – Predators3:1
Maple LeafsSabres3:0
Red Wings – Islanders3:4 P
Jets – Blues3:4 P
Oilers – Flames6:2
Blue JacketsPenguins21:00

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/en

     [+] [-]

, 2019-09-21 10:59, pirms 5 gadiem
Teorētiski Merzļikinam vajadzētu stāvēt šovakar vārtos, ne?

  -3 [+] [-]

, 2019-09-21 11:52, pirms 5 gadiem
A kāpēc Zemgursons nespëlē?

  +1 [+] [-]

, 2019-09-21 12:29, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Teorētiski Merzļikinam vajadzētu stāvēt šovakar vārtos, ne?
nope, NHL.com raksta, ka šīvakara mačā vārtsargi būs Korpisalo un Kivlenieks.

"In net, Joonas Korpisalo and Matiss Kivlenieks, who backstopped the team for the opening preseason game Tuesday vs. Buffalo, will return to the ice. "

https://www.nhl.com/bluejackets/news/columbus-blue-jackets-vs-pittsburgh-penguins-lineup/c-309341418?partnerId=cbj-web-int-soc-twi-roster092119