Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Freibergs: "Mērķis ir rādīt labāko sniegumu jau pašā sezonas sākumā"

Freibergs: "Mērķis ir rādīt labāko sniegumu jau pašā sezonas sākumā"
Ralfs Freibergs. Foto: hokej.zlin.cz

Latvijas hokeja aizsargs Ralfs Freibergs drīzumā dosies uz Čehiju, kur pievienosies savam jaunajam klubam Brno "Kometa". Intervijā kluba mājaslapai viņš pastāstīja par gatavošanos jaunajai sezonai un ilgo starpsezonu.

"Man vēl ir laiks sapakoties, braukšu tikai svētdien," intervijā pasmējās Ralfs Freibergs. "Čehijā esmu nospēlējis jau vairākus gadus, zinu, kas mani sagaida."

Freibergs pastāstīja, ka uz Čehiju dosies ar automašīnu, tādēļ nāksies izbraukt agrā rītā: "Es parasti braucu svētdienās, jo tad uz ceļiem ir mazāk kravas mašīnu. Divreiz pa ceļam uzpildos benzīntankā un pēc 11 stundām esmu Čehijā."

"Gatavojoties jaunajai sezonai, trenējos, kur vien varēju," saka Freibergs. "Pārsvarā svaru zālē un ārā, taču arī nedaudz uz ledus. Pēdējos gados vairāk pievēršu uzmanību kustību treniņiem, esmu izmēģinājis vairākas interesantas nodarbības."

Intervijā Freibergam tika norādīts, ka Čehijā cilvēki ir izsalkuši pēc hokeja un ļoti gaida sezonas sākumu. "Par to nebūt neesmu pārsteigts," sacīja Freibergs. "Galu galā, hokejs šogad bija jāgaida ilgi. Esmu priecīgs, ka tuvojamies jaunās sezonas sākuma brīdim, un ticu, ka viss notiks pēc plāna."

Freibergs līgumu ar "Komet" noslēdza pavasarī, un viņš norādīja, ka īpaši nesatraucas par iejušanos jaunajā komandā, jo līdz sezonas sākumam laika vēl pietiek: "Mans mērķis ir sagatavoties tā, lai varu rādīt savu labāko sniegumu jau pašā sezonas sākumā."

Izmantotie resursi:
https://www.hc-kometa.cz/clanek.asp...


Kokšetavas "Arlan" hokejisti. Foto: pro.ligasy.kz

Kapteinis Siksna un Kokšetavas "Arlan" triumfē Kazahstānas čempionātā

Kazahstānas atklātajās meistarsacīkstēs šogad uzvarējusi Kokšetavas "Arlan", kura finālsērijā ar 4-1 pārspēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Astanas "Barys" fārmklubu Astanas "Nomad".
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram vārtu guvums viņa pirmajā izslēgšanas cīņā Ziemeļamerikā

ASV Hokeja līgā (USHL) Klārka kausa izcīņas pirmās kārtas ievadā Rainers Rullers guva vārtus, palīdzot Medisonas "Capitols" ar 7:4 pārspēt Jangstaunas "Phantoms".
2024. gada Francijas meistarsacīkšu uzvarētāja Ruānas "Dragons". Foto: Daniel Vaquero/SIPA/Scanpix
6

Vīgneram un Ruānai trešais zelts četros gados, Sotniekam pirmais tituls kopš 2010. gada

Trešo reizi pēdējo četru gadu laikā un 18. reizi kopumā Francijas hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Ruānas "Dragons", kuru šosezon pārstāvēja uzbrucējs Rolands Vīgners un aizsargs Kristaps Sotnieks.