Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks ielaiž četrus vārtus komandas uzvarā, Jevpalova "Barracuda" zaudē

Kivlenieks ielaiž četrus vārtus komandas uzvarā, Jevpalova "Barracuda" zaudē
Matīss Edmunds Kivlenieks
Foto: instagram.com/matiss35

Uzvaru Savienoto valstu hokeja līgas ceturtajā finālspēlē izcīnīja "Musketeers", pieveicot Čikāgas "Steel" ar 5:4. Amerikas hokeja līgas (AHL) pusfinālā zaudējumu ar 1:3 pret Grandrapidas "Griffins" piedzīvoja Ņikitas Jevpalova Sanhosē "Barracuda"

Vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka "Musketeers" revanšējās par vakardienas zaudējumu un panāca izlīdzinājumu Savienoto valstu hokeja līgas (USHL) Klārka kausa finālā pret uzbrucēja Eduarda Tralmaka Čikāgas "Steel" ar 5:4. Pēc divām trešdaļām "Steel" bija vadībā ar 4:3, tomēr "Musketeers" labi aizvadīja noslēdzošo periodu – metienos 12:4, divi vārti un panākums spēlē. Šoreiz neviens no diviem Tralmaka metieniem nesasniedza mērķi un maču uzbrucējs pabeidza ar –2, paliekot ar deviņiem vārtiem, divām piespēlēm un +4 lietderības koeficientu 13 "play-off" spēlēs, bet Kivlenieks atvairījis 20 no 24 pretinieku metieniem, nedaudz sabojājot savu kopējo statistiku – 92,4% atvairīto metienu un vidēji 2,14 ielaistie vārti spēlē. Rezultāts sērijā ir 2:2, nākamā spēle notiks 24. maijā.

Sanhosē "Barracuda" piedzīvoja zaudējumu pret Grandrapidas "Griffins" ar rezultātu 1:3 pirmajā Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa pusfināla spēlē. Zaudētāju rindās ar divām soda minūtēm un –1 lietderības koeficientu atzīmējās uzbrucējs Ņikita Jevpalovs. Deviņās "play-off" mačos uzbrucējs nav ticis pie punktiem, izdarot trīs metienus pa vārtiem, nopelnot sešas soda minūtes un –1 lietderību. Nākamā sērija spēle notiks rītdien. Citā pusfināla sērijā Kristera Gudļevska Sirakjūsas "Crunch" atrodas iedzinējos sērijā pret Providensas "Bruins" ar 0:1.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
USHL

     [+] [-]

, 2017-05-21 14:07, pirms 7 gadiem
Nebiju gaidījis, ka Jevplalovs izslēgšanas spēlēs būs tik nerezultatīvs

     [+] [-]

, 2017-05-21 14:33, pirms 7 gadiem
Gudļevska "Crunch" ir vadībā sērijā 1-0