Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam desmitā piespēle, Kivlenieks atvaira 25 metienus

Jevpalovam desmitā piespēle, Kivlenieks atvaira 25 metienus
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Šonakt AHL turnīrā uzbrucējs Ņikita Jevpalovs izdarīja desmito rezultatīvo piespēli šosezon, palīdzot "Rocket" triumfēt mačā ar "Bruins" - 3:2, bet vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks atvairīja 25 no 28 metieniem ECHL, ļaujot "Wings" izcīnīt uzvaru pār "Komets" ar 4:3.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Toronto „Marlies” papildlaikā apspēlēja „Sound Tigers” ar 2:1. Uzvarētāju sastāvā divas minūtes uz noraidīto soliņa pavadīja aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš savā sestajā mačā pie rezultativitātes punktiem netika, un maču noslēdza ar neitrālu lietderību. Ar 80 punktiem 66 spēlēs „Marlies” ieņem trešo vietu Ziemeļu divīzijā.

Ņikitas Jevpalova „Rocket” pēcspēles metienu sērijā pārspēja „Bruins” ar 3:2. Latvijas uzbrucējs izdarīja piespēli komandas otrajā vārtu guvumā, kad „Rocket” panāca 2:2 piecas minūtes pirms pamatlaika beigām. Jevpalovs vienu reizi meta pa vārtiem, spēli noslēdza ar +1, bet bullīšu sērijā savu iespēju neizmantoja. „Rocket” ierindojusies septītajā vietā Ziemeļu divīzija un atpaliek no „play-off” zonas par deviņiem punktiem. Sezonas 58 mačos uzbrucējs guvis 20 (10+10) punktus.

Matīss Edmunds Kivlenieks atvairīja 25 metienus un ielaida trīs vārtus, bet viņa „Wings” ar 4:3 uzvarēja „Komets” ECHL spēlē. Šosezon vārtsargs aizvadījis astoņus mačus līgā, atvairījis 92,3% metienu un vidēji ielaidis 2,71 vārtus.

Renārs Krastenbergs četras reizes meta pa vārtiem „Nailers” zaudējumā „Cyclones” ar 1:4. Latvietim negatīva lietderība -1. Uzbrucējs guvis 16 vārtus un atdevis 23 piespēles sezonas 55 spēlēs.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) tikās divas latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Uzvaru spēlē izcīnīja Vernera Egles „Fighting Saints”, kas tika galā ar Roberta Bļugera „Capitols” – 3:2. Tiesa, Egle mačā nepiedalījās, bet Bļugers atzīmējās ar vienu metienu.
Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL
USHL