Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ķēniņam ceturtais punkts piecās spēlēs, pusfinālā iekļūst arī Merzļikins

Ķēniņam ceturtais punkts piecās spēlēs, pusfinālā iekļūst arī Merzļikins
Elvis Merzļikins
Foto: luzernzeitung.ch

Šveices čempionāta pusfinālā iekļuva Elvis Merzļikins un Ronalds Ķēniņš, bet Slovākijā sezona ceturtdaļfinālā beidzās Kasparam Saulietim, Mārim Jasam un Artūram Salijam.

Ceturto uzvaru piecās spēlēs izcīnīja "Lugano", kas bija pārāka arī trešajā mājas spēlē, mačā "Fribourg-Gotteron" uzveicot ar 5:3, bet visā sērijā – ar 4-1. Elvis Merzļikins atvairīja 28 no 31 metiena un sērijā vidēji ielaida 2,12 ripas un tika galā ar 93,23% metienu. Ar 4-1 sērijā uzvarēja arī Cīrihes "Lions", kas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām izlaida vadību, taču iemeta pagarinājuma desmitajā minūtē un pret regulārās sezonas vicečempioni "Zug" izcīnīja ceturto panākumu pēc kārtas. Ronalds Ķēniņš asistēja otrajā vārtu guvumā, izdarīja trīs metienus, nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un uz ledus bija 19 minūtes un 50 sekundes (1:56 vairākumā un 3:48 mazākumā). Regulārajā sezonā Ķēniņš 40 spēlēs sakrāja desmit (1+9) punktus, bet piecās izslēgšanas spēlēs ticis pie četriem (2+2) punktiem.

Čehijas ceturtdaļfinālā otro zaudējumu četrās spēlēs piedzīvoja "Mountfield", kas izbraukumā ar 0:3 piekāpās Liberecas "Bili Tygri". Oskars Cibuļskis aizvadīja 19 minūtes un 11 sekundes, tai skaitā gandrīz sešas minūtes mazākumā, bet 57. minūtē izkāvās ar Janu Strānski. Latvietis saņēma 2+2+2+10 soda minūtes, bet sāncensim tika par divām mazāk. Cibuļskim arī viens bloķēts metiens un negatīva lietderība -1. Tikmēr Andris Džeriņš spēlēja 13 minūtes un 43 sekundes, tostarp četrarpus minūtes vairākumā, nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja 58% iemetienu (7/12). Sērijā līdz četrām uzvarām ir neizšķirts 2-2, un visās spēlēs pagaidām uzvarējušas mājinieces.

Slovākijas ceturtdaļfinālā izstājās "Nove Zamky", kas mājās ar 1:3 zaudēja regulārās sezonas čempionei "Nitra", sērijā kapitulējot ar 0-4. Kaspars Saulietis asistēja vienīgajos vārtos, palīdzot panākt 1:0, izdarīja trīs metienus un nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un divas soda minūtes. Gan Mārim Jasam, gan Artūram Salijam divi metieni, divas soda minūtes un negatīva lietderība -1. Regulārajā sezonā Saulietim 25 spēlēs 15 (8+7) punkti, Jasam 47 spēlēs deviņi (3+6) punkti, bet aizsargam Salijam 54 spēlēs 23 (8+15) punkti. Četrās izslēgšanas spēlēs Saulietim un Salijam pa divām piespēlēm, bet Jass palika bešā.

Citā ceturtdaļfinālā neizšķirts 2-2 ir "Žilina", kas mājās ar 2:6 piekāpās regulārās sezonas vicečempionei "Zvolen". Jānis Andersons pret savu bijušo klubu spēlēja 16 minūtes un 51 sekundi, izdarīja divus metienus, nopelnīja divas soda minūtes ("Zvolen" izmantoja šo noraidījumu un panāca 3:0) un negatīvu lietderību -1. Austrijas pusfinālā iekļuva čempione Lincas "Liwest", kas izbraukumā atspēlējās no 2:3, uzvarot ar 5:4, un sērijā atguvās no 0-2, tajā uzvarot ar 4-2. Zintis Nauris Zuševics tika pie divām soda minūtēm, kuras Zagrebas "Medveščak" izmantoja, tobrīd panākot 3:2 savā labā. Krievijas Augstākās hokeja līgas pusfinālā iekļuvusi Leonīda Tambijeva vadītā regulārās sezonas uzvarētāja Sanktpēterburgas "Dynamo", kas ar 3:0 mājās apspēlēja Novokuzņeckas "Metallurg" un sērijā bija pārāka ar 4-1.

Izmantotie resursi:
Bílí Tygři Liberec - Mountfield HK, 20.03.2018...
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
erstebankliga.at
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-21 07:57, pirms 6 gadiem
Viss kārtībā jo tieši spēle play off parāda kurš ir labs spēlētājs un kurš tikai regulārās sezonas spēlētājs.Spilgts piemērs savulaik bija krievu uzbrucējs NHL Jašins kurš uguņoja regulārajā sezonā,bet play off bija tukša vieta.
, 2018-03-21 09:27, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Viss kārtībā jo tieši spēle play off parāda kurš ir labs spēlētājs un kurš tikai regulārās sezonas spēlētājs.Spilgts piemērs savulaik bija krievu uzbrucējs NHL Jašins kurš uguņoja regulārajā sezonā,bet play off bija tukša vieta.
Jap, hoķī spēlētāja vērtība ir tieši PO! Ja čalis ir labs PO, tad klubs arī viņam "klusēšanu" sezonas laikā var piedot un "neievērot". Ne jau tikai Jašins, Kovaļčuks ir tāds pats "frukts", kas kaut kad kaut ko PO var iemest, bet ir pat bijušas absolūti tukšās sērijas. Kamēr ir arī pretēji piemēri piem tas pats Klods Lemjē, kas pa sezonu varēja būt tāds labs "average joe", provokators, bet "plovos" kapāja tā, kā "All stārs" un ne pa velti ar 3 dažādām komandām izcīnija savus 4 SC.
, 2018-03-21 09:38, pirms 6 gadiem
Aburtam ka ar sirpi pa riekstiem
, 2018-03-21 11:12, pirms 6 gadiem
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей - ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! - элеkтpиka с более чем 30-летним стажeм! Это действительно легально, советую всем, кто не хочет переплачивать!
, 2018-03-21 11:42, pirms 6 gadiem
Sporta centrs com.kad novāksiet tos krievu troļļus?gaidam atbildi
, 2018-03-21 12:25, pirms 6 gadiem
īsti vīri (Ronalds) atveras tieši kad vajag - play-off
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
3

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.