Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam negatīvs koeficients, Jevpalovam kautiņš

Krastenbergam negatīvs koeficients, Jevpalovam kautiņš
Ņikita Jevpalovs
Foto: sjbarracuda.com

Ontārio hokeja līgā (OHL) pirmo zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja Renāra Krastenberga pārstāvētā Ošavas "Generals", kas savā laukumā ar 3:4 atzina līgas līdervienības Erijas "Otters" pārākumu.

Mājinieki iedzinēju lomā nonāca nepilnas trīs minūtes pirms došanās pirmajā pārtraukumā, bet otrās trešdaļas ievadā ielaida vārtus arī skaitliskajā vairākumā. Trešdaļas turpinājumā, realizējot abus nākamos vairākumus un gūstot vārtus deviņas sekundes līdz otrā perioda beigām, laukuma saimnieki divreiz panāca izlīdzinājumu.

Tomēr izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas "Generals" neizdevās, jo divas minūtes un 16 sekundes pirms pamatlaika beigām viesiem uzvaru nodrošināja 2015. gada NHL drafta trešais numurs Dilans Stroms, kurš izcēlās arī ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Laukuma saimnieku vadošajā virknējumā darbojās latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs. Viņš izpildīja trīs metienus pa sāncenšu vārtiem, taču ar rezultatīvām darbībām neatzīmējās un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Latvijas U20 valstsvienības rezultatīvākais spēlētājs 51 spēlē nopelnījis 22 (7+15) punktus.

Savukārt Ošavas "Generals", kas izcīnījusi 73 punktus 56 aizvadītajos dueļos, joprojām saglabā pirmo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" savā laukumā uzņēma Teksasas "Stars" un jau pirmajā trešdaļa ielika pamatus uzvarai. Pirmo desmit minūšu laikā izdevās gūt divus vārtus, taču šo vadību noturēt nesanāca, jo viesi četru minūšu laikā trešdaļas otrajā pusē izlīdzināja. 12 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām gan "Barracuda" atguva vadību un šoreiz uz palikšanu. Lai gan "Stars" vārtiem turpināja uzbrukt biežāk, "Barracuda" realizācija bija labāka, un Sanhosē komanda svinēja uzvaru ar 5:3.

Jevpalovs izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja deviņas soda minūtes. Pirmās trešdaļas 11. minūtē Latvijas uzbrucējs saķērās ar Ostinu Faitenu, par ko saņēma 5+2 minūšu sodu. Jevpalovam tas bija jau trešais kautiņš šajā sezonā un otrais 2017. gadā. Otrās trešdaļas sākumā Ņikitam vēl divas soda minūtes par ķeksēšanu. Deviņas soda minūtes vienā mačā ir Jevpalova divas sezonas garās AHL karjeras rekords.

"Barracuda" ar 66 punktiem 46 spēlēs atrodas Klusā okeāna divīzijas vadībā. Lai iekļūtu "play-off", jābūt divīzijas četriniekā. Līdz regulārā turnīra beigām atlikušas vēl 22 spēles.

Izmantotie resursi:
Ontario Hockey League – Official Site of...