Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bļugeram divas piespēles, Gudļevskis atvaira 19 metienus, Balceram vārti

Bļugeram divas piespēles, Gudļevskis atvaira 19 metienus, Balceram vārti
Kristers Gudļevskis
Foto: Syracuse Crunch

Ziemeļamerikas laukumos spēles aizvadījuši Latvijas hokejisti. Teodoram Bļugeram otrā divu punktu spēle Amerikas Hokeja līgā, Rūdolfs Balcers tika atzīts par mača otro zvaigzni, bet Matīss Kivlenieks atvairīja 28 metienus.

Amerikas Hokeja līgā Sirakjūzas "Crunch" savā laukumā ar 2:4 atzina Binghemtonas "Senators" pārākumu. Pretinieki pēdējo ripu iemeta tukšos vārtos, bet Kristers Gudļevskis atvairīja 19 no 22 metieniem. Pirmoreiz viņš kapitulēja jau trešajā minūtē.

Neveiksmi piedzīvoja arī Vilksas-Bāras/Skrentonas "Penguins", kas viesos ar 3:5 piekāpās Lehaihvalejas "Phantoms". 51. minūtē izdevās panākt izlīdzinājumu, un otro piespēli mačā nopelnīja Teodors Bļugers, tomēr pēdējais vārds piederēja pretiniekiem. Bļugeram tas bija pirmais divu piespēļu mačs profesionāļa kārtā. Viņš maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2, bet bez metieniem.

Zaudēja arī Sanhosē "Barracuda", kas izbraukumā ar 1:5 atzina Sandjego "Gulls" pārākumu. Ņikita Jevpalovs izdarīja četrus metienus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

ECHL Mančestras "Monarchs" savā laukumā ar 4:5 pagarinājumā zaudēja Elmīras "Jackals", kas izlīdzinājumu panāca pusotru minūti līdz beigām un visus četrus vārtus ielaida noslēdzošajā trešdaļā. Rihards Bukarts izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kvebekas Junioru hokeja līgā Ruānas-Norandas "Huskies" izbraukumā ar 5:4 pieveica Šerbrūkas "Phoenix", lai gan pēc pirmās trešdaļas atradās iedzinējos ar divu vārtu deficītu. Mārtiņš Dzierkals izdarīja trīs metienus un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ontario Hokeja līgā Ošavas "Generals" viesos ar 4:5 piekāpās Kingstonas "Frontenacs". Renārs Krastenbergs, Latvijas U20 izlases rezultatīvākais spēlētājs pasaules čempionātā, asistēja komandas pirmajos vārtos un nopelnīja pozitīvu lietderību +1.

Rietumu hokeja līgā "Medicine Hat Tigers" viesos ar 8:5 pieveica Ridžainas "Pats", pirmajā un noslēdzošajā trešdaļā gūstot trīs vārtus. Tomēr Kristiāns Rubīns palika bez punktiem. Kemlūpas "Blazers" mājās ar 4:3 pēcspēles metienos uzvarēja Portlendas "Winterhawks", un par otro zvaigzni atzina Rūdolfu Balceru, kura kontā vārti, pozitīvs lietderības koeficients +2 un nerealizēts bullītis.

Savienoto Valstu Hokeja līgā Verners Egle un Medisonas "Capitols" viesos ar 4:2 pieveica Eduardu Tralmaku un Čikāgas "Steel". Tralmakam viens metiens, abiem neitrāla lietderība. Omahas "Lancers" ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās "Buccaneers". Erlends Kļaviņš izdarīja vienu metienu. Savukārt "Musketeers" viesos ar 2:1 pārspēja "Storm", un Matīss Kivlenieks atvairīja 28 no 29 metieniem.

NCAA "American International" ar 7:3 pieveica "Niagara", bet Jānis Jaks ar punktiem neizcēlās. "Clarkson" cīnījās neizšķirti 3:3 ar "Cornell", taču arī Haralds Egle pie punktiem netika. "Lake Superior" ar 5:4 apspēlēja "Alabama-Huntsville", un Kristofers Bindulis izdarīja rezultatīvu piespēli otrajos vārtos.


, 2017-01-21 10:10, pirms 7 gadiem
Vecākajam Bļugeram atšķirībā no jaunākā brāļa ir vismaz kāds talants.
, 2017-01-21 10:13, pirms 7 gadiem
Autor izlabo! - Raksta ievadā ir rakstīts, ka Bļugeram ir otrā divu punktu spēle AHL, bet rakstā ir rakstîts, ka tā ir pirmā viņam profesionālajā karjerā divu punktu spele
, 2017-01-21 12:19, pirms 7 gadiem
Pec Guentzel izsaukshanas uz NHL, liekas ka Blugers tagad varetu but otrais pec Sundqvista, kursh varetu tikt izsaukts uz lielo komandu no uzbrucejiem. Protams, tas ir tikai manas fantazijas, un var but daudz dazhadas situacijas, bet domaju, ka vins jau shajaa sezonaa tiks kadu speli uzspelet lielajaa komandaa. Veiksmi vinjam!
, 2017-01-21 12:33, pirms 7 gadiem
Tikai nestados priekshaa, kuraa gadaa mes vinju redzesim PC izlases sastavaa, jo gan AHL, gan NHL Penguins ir top komandas, vienigi ja musejie aizspelejas lidz 1/4 finalam un pingviniem noiet kas greizi.
, 2017-01-21 12:59, pirms 7 gadiem
Sochi rakstīja: Tikai nestados priekshaa, kuraa gadaa mes vinju redzesim PC izlases sastavaa, jo gan AHL, gan NHL Penguins ir top komandas, vienigi ja musejie aizspelejas lidz 1/4 finalam un pingviniem noiet kas greizi.
gadās arī, ka komandas izlido 1. kārtā un tad jau var tikt uz pašu pirmo spēli PČ.
, 2017-01-21 13:00, pirms 7 gadiem
, 2017-01-21 15:46, pirms 7 gadiem
syrakuzas aizsafdzība vienkārši ir pilnīgi murmuļi
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.