Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Batņam un Locānam vārti, Ķēniņš noķer Šveices līderi

Andrejs Siliņš

Batņam un Locānam vārti, Ķēniņš noķer Šveices līderi
Oskars Batņa
Foto: dinamoriga.lv

Šveices hokeja līgā sestdien Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "ZSC Lions" izcīnīja uzvaru pār turnīra pastarīti, tabulā noķerot līderi "Bern".

Šveices čempionātā Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lions" ar 5:2 viesos pārspēja "Ambri-Piotta", turnīra tabulā noķerot līderi "Bern", kas šodien piedzīvoja sagrāvi ar 0:6 un nu abām komandām ir vienāds punktu skaits (86). Tiesa, Berne aizvadījusi par vienu spēli mazāk. Ķēniņš 14 ar pusi minūtēs četras reizes meta pa vārtiem un sakrāja negatīvu lietderību (-1).

Citā mačā "Tigers" ar Ivaru Punnenovu vārtos apspēlēja "Fribourg-Gotteron" - 4:2. Punnenovs atvairīja 29 no 31 pretinieku metiena. "Tigers" ar 49 punktiem 42 spēlēs ieņem desmito vietu 12 komandu konkurencē. No "play-off" zonas "tīģerus" šķir pieci punkti.

Lielbritānijā "Steelers" ar 2:3 pagarinājumā izbraukumā atzina "Clan" pārākumu. Ervīns Muštukovs zaudētāju sastāvā atvairīja 22 no 25 metieniem.

Alpu līgā "Kitzbuhel" ar 6:3 viesos apspēlēja KAC-II. Oskars Batņa guva savas komandas pirmos vārtus mača astotajā minūtē, bet Aināram Podziņam piespēle komandas piekto vārtu guvumā. Batņam četras soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients (-2). Deividam Sarkanim arī negatīvs koeficients (-2), bet Podziņam pozitīvs (+1).

Norvēģijā graujošu uzvaru izcīnīja "Lorenskog", kas ar 8:2 pārspēja "Kongsvinger". Maksims Ponomarenko spēlei nebija pieteikts. Somijas otrajā līgā "Mestis" uzvaru izcīnīja IPK, kas ar 4:1 mājās pieveica "LeKi". Roberts Locāns guva savas komandas otros vārtus spēles 17. minūtē, kad IPK izmantoja lielo vairākumu. Robertam visā mačā 18 laukumā pavadītajās minūtēs trīs metieni pa vārtiem.

Baltkrievijas čempionātā Ērikam Ševčenko divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un negatīvs koeficients (-2), bet Minskas "Yunost" ar 0:3 mājās piekāpās "Neman".

     [+] [-]

, 2017-01-22 00:03, pirms 7 gadiem
Autori vienkārši "nogalina" ar virsrakstiem... izklausās it kā Ķēniņš būtu zagli noķēris, vai ar līderi ķerenes spēlējis...

     [+] [-]

, 2017-01-22 07:05, pirms 7 gadiem
Šosezonas labākais vārtsargs būs Punnenovs pēc statiem un nekādi Kalniņi LV sastāvā netiks un nevēlos! Trijiem vārtsargiem vieta PČ Merzlikinam, Punnenovam, gribētu Masaļški bet laikam pats atmetis ar roku, un trešais Gudijs!

     [+] [-]

, 2017-01-22 10:38, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Šosezonas labākais vārtsargs būs Punnenovs pēc statiem un nekādi Kalniņi LV sastāvā netiks un nevēlos! Trijiem vārtsargiem vieta PČ Merzlikinam, Punnenovam, gribētu Masaļški bet laikam pats atmetis ar roku, un trešais Gudijs!
Lai jau brauc Kalniņš, būs tomēr pārbaudes spēles - lai dod visiem iespēju. Izlasē izteikta pirmā numura tagad nav.

     [+] [-]

, 2017-01-22 10:56, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Šosezonas labākais vārtsargs būs Punnenovs pēc statiem un nekādi Kalniņi LV sastāvā netiks un nevēlos! Trijiem vārtsargiem vieta PČ Merzlikinam, Punnenovam, gribētu Masaļški bet laikam pats atmetis ar roku, un trešais Gudijs!
Gudļevskis visticamāk, ka nebūs - play-offi. Kāds 3. būs jānem jebkurā gadījumā Un Masaļskis tas točno nebūs.