Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers izdara astoņus metienus un gūst 11. vārtus sezonā

Andrejs Siliņš

Balcers izdara astoņus metienus un gūst 11. vārtus sezonā
Rūdolfs Balcers. Foto: bellevillesens.com

Naktī uz ceturtdienu savus 11. vārtus Amerikas hokeja līgas (AHL) sezonā guva Rūdolfs Balcers, palīdzot Belevilas "Senators" atspēlēt trīs vārtu deficītu un ar 5:4 uzveikt Ročesteras "Americans".

"Senators" viesos, atspēlējoties no 1:4, ar rezultātu 5:4 apspēlēja Austrumu konferences vicelīderi "Americans", pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Rūdolfs Balcers otrās trešdaļas sestajā minūtē sāka šo atspēlēšanos, gūstot savas komandas otros vārtus mačā. Balceram, kurš šajā mačā izdarīja astoņus (!) metienus un tika pie negatīva lietderības koeficienta (-1), tie bija pirmie vārti pēc četru spēļu pārtraukuma un 11. vārti sezonā. Rūdolfs šosezon 30 mačos sakrājis 19 (11+8) rezultativitātes punktus.

Uzvara arī Teodora Bļugera pārstāvētajai "Penguins", kas papildlaikā ar 4:3 savā laukumā uzveica "Sound Tigers", izcīnot sesto panākumu pēdējās septiņās spēlēs. Bļugers veica divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un sakrāja negatīvu lietderības rādītāju (-1).

Vārtsargs Matīss Kivlenieks palika rezervē Klīvlendas "Monsters" spēlē izbraukumā pret "Griffins", bet komanda izcīnīja panākumu ar 3:1. Aizsargs Kristofers Bindulis nebija pieteikts "Bears" mačam pret "Phantoms" - komanda piedzīvoja pamatīgu zaudējumu ar 0:5. Binduļa vienība ir Austrumu konferences pastarīte, un šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Pie vārtu guvuma Austrumkrasta līgā (ECHL) tika Renārs Krastenbergs, kurš sekmēja "Nailers" uzvaru pēcspēles metienos pār Roberta Locāna pārstāvēto "Admirals" - 7:6. Krastenbergs, kuram šie bija ceturtie vārti un devītais punkts sezonā, veica četrus metienus pa vārtiem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+1). Locāns protokolā neatzīmējās.