Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Bičevskim divi punkti Čehijā, Edgaram Kuldam vārti Krievijā, Rubīns piespēlē Dānijā

Bičevskim divi punkti Čehijā, Edgaram Kuldam vārti Krievijā, Rubīns piespēlē Dānijā
Māris Bičevskis (zaļajā formā). Foto: Jan Pavliček/bkboleslav.cz

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā sekmīgu spēli aizvadījis latviešu uzbrucējs Māris Bičevskis, kurš ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja "Mlada Boleslav" izbraukumā ar 7:3 sagraut Zlīnas "PSG Berani", komandai pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

29 gadus vecais hokejists uz ledus pavadīto 13:03 minūšu laikā arī uzvarēja deviņos no 15 (60%) iemetieniem un nopelnīja lietderības koeficientu +2. Šosezon aizvadīto desmit spēļu gaitā Bičevska rēķinā ir sešas rezultatīvas piespēles.

Citā Čehijas čempionāta spēlē aizsargu Oskara Cibuļska (17:50 minūtēs veica divus spēka paņēmienus) un Uvja Jāņa Balinska (22 minūšu un 37 sekunžu laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem) Litvīnovas "Verva" pārtrauca divu neveiksmju sēriju, viesos ar 2:1 apjomīgā pēcspēles bullīšu sērijā pieveicot Liberecas "Bílí Tygři".

Savukārt jau devīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja valsts čempione un kausa ieguvēja Tršiņecas "Oceláři", mājās ar 3:1 apspēlējot Plzeņas "Škoda". Uzvarētājiem 20:26 minūtes spēlēja aizsargs Guntis Galviņš, kurš izdarīja divus metienus pa vārtiem un iekrāja lietderības koeficientu +2.

Čehijas čempionāta kopvērtējumā "Oceláři" ar 26 punktiem ir otrā, "Verva" ar deviņiem punktiem ir desmitā, bet "Mlada Boleslav" ar 16 punktiem - septītā.

Krievija-2

Mača 24. sekundē ar vārtu guvumu šodien atzīmējās uzbrucējs Edgars Kulda, kurš tādējādi palīdzēja Leonīda Tambijeva vadītajai Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandai Novokuzņeckas "Metallurg" viesos izcīnīt punktu pret Toljati "Lada" vienību, piekāpjoties tai pēcspēles metienos ar 3:4. Šosezon pie deviņiem (5+4) punktiem tikušais Kulda nospēlētajās 17:58 minūtēs kopumā izdarīja sešus metienus pa vārtiem un nerealizēja bullīti. Tikmēr viņa komandas biedrs aizsargs Eduards Hugo Jansons 23:07 minūtēs (lielākais spēles laiks vienībā) izdarīja divus metienus un izpelnījās +/- rādītāju -1.

Citā VHL mačā astoto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja pastarīte Permas "Molot-Prikamye", savā laukumā ar 1:3 atzīstot "Tambov" pārākumu. Mājinieku uzbrucējs 18 minūšu laikā bija pārāks astoņos no 14 (57,1%) iemetieniem, divas reizes raidīja ripu pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -1.

VHL turnīra tabulā Novokuzņecka ar 25 punktiem ir 14. pozīcijā, bet "Molot-Prikamye" ar deviņiem punktiem noslēdz 26 komandu ieskaiti.

Šveice

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) Ženēvas "Servette" savā laukumā ar 3:4 bullīšos piekāpās Cīrihes "Lions". Deniss Smirnovs spēlēja mājinieku pirmajā maiņā, laukumā pavadot 9:59 minūtes. Latviešu uzbrucēja kontā divas soda minūtes, 50% iemetienos un pozitīvs lietderības koeficients +1. Ženēviešiem pārtrūka četru uzvaru sērija, "Servette" komandai ar 19 punktiem atkāpjoties līdz piektajai vietai turnīra tabulā.

Jāatzīmē, ka Covid-19 izplatības dēļ tika atcelta šovakar paredzētā spēle starp vārtsarga Ivara Punnenova un aizsarga Toma Andersona pārstāvēto Langnavas "Tigers" un "Davos" vienībām.

Dānija

Aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš ticis izīrēts no Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Toronto "Maple Leafs", šovakar tika pie sava ceturtā (2+2) rezultativitātes punkta šosezon, izdarot rezultatīvu piespēli Frederikshāvnas "White Hawks" zaudējumā ar 2:3 pret Herningas "Blue Fox". Tikmēr neveiksmi piedzīvoja arī vārtsarga Jāņa Vora (šoreiz palika rezervē) Redovres "Mighty Bulls", ar 3:4 viesos zaudējot līdervienībai Rungstedas "Seier Capital".

Dānijas "Metal Ligaen" čempionāta tabulā "White Hawks" ar 22,5 punktiem ir piektā, bet "Mighty Bulls" ar 12,5 punktiem atrodas priekšpēdējā astotajā pozīcijā.

Polija

Pie sava pirmā vārtu guvuma šosezon ticis pieredzējušais aizsargs Jānis Andersons, kurš Polijas hokeja līgas spēlē gan neglāba "GKS Katowice" komandu no zaudējuma ar 3:4 mājās pret Krakovas "Cracovia". Citā mačā aizsargs Māris Jass palika tukšā "GKS Jastrzebie" uzvarā ar 6:5 pār "Torun". "GKS Jastrzebie" šis bija septītais panākums pēc kārtas, komandai ar 42 punktiem nostiprinoties kopvērtējuma otrajā pozīcijā. Tikmēr Andersona "GKS Katowice" ar 27 punktiem ir sestā.

Slovākija

Traumas dēļ Slovākijas atklātā čempionāta spēli izlaida 24 gadus vecais uzbrucējs Haralds Egle, kura Ungārijas klubs Miškolcas "DVTK Jegesmedvék" mājās ar 1:4 kapitulēja "'05 Banská Bystrica" priekšā. Hokejists portālam Sportacentrs.com gan atzina, ka nākamnedēļ būšot atpakaļ ierindā. Miškolcas vienība ar 12 punktiem 11 cīņās atrodas devītajā pozīcijā 12 klubu konkurencē.

Austrija

Ārpus Dornbirnas "Bulldogs" pieteikuma palika uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, komandai Austrijas "bet-at-home" čempionāta spēlē ar 3:1 mājās apspēlējot Klāgenfurtes "KAC" un ar 12 mačos iekrātiem 17 punktiem saglabājot sesto vietu.

Izmantotie avoti:
https://hokej.cz/
https://www.vhlru.ru/
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://metalligaen.dk/
https://www.ice.hockey/en/stats-fac...


, 2020-11-21 07:00, pirms 3 gadiem
12,5punkti?
, 2020-11-21 11:03, pirms 3 gadiem
Jamals rakstīja: 12,5punkti?
jā! skat. līgas oficiālo mājas lapu! https://metalligaen.dk/
, 2020-11-21 12:44, pirms 3 gadiem
Vakar Romans Semjonovs spēlēja Alsvenskan spēlē, kāpēc par viņu neraksta. Stabils 2.maiņas spēlētājs tur, jau 6 golus sabēris 15 spēlēs. Ja Raksta par VHL, tad arī būtu normāli, ja uzrakstītu par Alsvenskan.
, 2020-11-21 17:07, pirms 3 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Vakar Romans Semjonovs spēlēja Alsvenskan spēlē, kāpēc par viņu neraksta. Stabils 2.maiņas spēlētājs tur, jau 6 golus sabēris 15 spēlēs. Ja Raksta par VHL, tad arī būtu normāli, ja uzrakstītu par Alsvenskan.
dzimis Zviedrijā, SWE hokeja pilsonība - tieši tāpēc arī neraksta par bračkām Podziņiem (no kuriem viens ir VHL šosezon), par Čubaru jaunāko Dānijā u.t.t.
, 2020-11-21 17:10, pirms 3 gadiem
Polijā vakar M.Jākobsonam 0+1, ja jau raksti par Polijas Ekstralīgu, tad jau varēji visus, kas vakar bij laukumā, pieminēt.
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".