Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksnam ceturtie vārti sezonā, VHL čempione pārtrauc zaudējumu sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Siksnam ceturtie vārti sezonā, VHL čempione pārtrauc zaudējumu sēriju
Karagandas "Saryarka" kapteinis Edgars Siksna. Foto: vhlru.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) divu zaudējumu sēriju salauza Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas "Saryarka", kas savā laukumā ar 5:3 pieveica Učalu "Gornyak". Piektos vārtus Kazahstānas kluba labā guva aizsargs Edgars Siksna.

Siksnam šis bija devītais (4+5) rezultativitātes punkts šosezon. Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 19:07 minūtes, kuru laikā izdarīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja vienu noraidījumu, kā arī lietderības koeficientu +2. Tikmēr "Saryarka" uzbrucējs Edgars Kulda uz ledus bija 15:31 minūtes, veicot vienu metienu pa vārtiem.

Karagandas vienība ar 25 spēlēs izcīnītiem 33 punktiem pakāpās par divām vietām - uz VHL 2. konferences septīto pozīciju. Savukārt 1. konferencē ar 27 mačos iegūtiem 40 punktiem trešo vietu noturējusi Toljati "Lada", kas šovakar gan viesos ar 1:2 piekāpās Penzas "Dizel" priekšā.

"Lad" vienībai pārtrūka trīs uzvaru sērija. Uzbrucējs Artūrs Ozoliņš spēlēja "Lada" trešajā virknējumā, protokolā ne ar ko ievērības cienīgu neizceļoties.

Čempionu līga

Kā pēdējā IIHF Čempionu līgas ceturtdaļfinālā vietu nodrošināja Minhenes "Red Bull", kas izmantoja Minskas "Yunost" nedisciplinētību (80 soda minūtes), mājās sagraujot Baltkrievijas čempioni ar 6:0. Divu spēļu summā Vācijas klubs bija pārāks ar 9:2, kaut pirmos divus vārtus iepriekš guva tieši baltkrievi. Ceturtdaļfinālā "Red Bull" spēlēs ar Stokholmas "Djurgardens".

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт