Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" bez Merzļikina pagarinājumā zaudē "Islanders", koijoti notiesā senatorus

"Blue Jackets" bez Merzļikina pagarinājumā zaudē "Islanders", koijoti notiesā senatorus
Jūns Karpisalo (nr. 70) pret Ņujorkas "Islanders" atvairīja 31 no 34 metieniem. Foto: USA TODAY/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Kolumbusas "Blue Jackets" pagarinājumā ar 2:3 zaudēja Ņujorkas "Islanders", tādējādi ceturto spēli pēc kārtas Elvja Merzļikina klubs izcīnīja vismaz vienu punktu. Savukārt Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" izbraukumā ar 2:5 piekāpās Arizonas "Coyotes".

Elvis Merzļikins pēc vakardienas spēles pret Čikāgas "Blackhawks", kur atvairīja 30 no 33 pretinieku metieniem, atpūtās, kamēr Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos vietu ieņēma komandas pamatvārtsargs Jūns Karpisalo, kurš pret Ņujorkas "Islanders" atvairīja 31 no 34 metieniem. 25 gadus vecais soms šosezon vidēji sešās spēlēs ielaidis 2,6 golus un atvairījis 90,6% metienus.

Tāpat kā Kolumbusas iepriekšējā spēlē pret Čikāgu, arī šodien spēles pamatlaiks noslēdzās ar 2:2. Diemžēl pret "Islanders" sekoja līdzīgs scenārijs, "Blue Jackets" piekāpjoties pagarinājumā. Uzvaras vārtus guva "Islanders" uzbrucējs Broks Nelsons, kurš šosezon astoņās spēlēs sakrājis septiņus rezultativitātes punktus.

Kolumbusa ceturto spēli pēc kārtas izcīnīja vismaz vienu punktu un šobrīd Austrumu konferencē ieņem 11. vietu. "Blue Jackets" nākamo maču aizvadīs pēc divām dienām Toronto pret vietējo "Maple Leafs".

Rūdolfs Balcers kājas traumas dēļ joprojām nespēlē "Senators" sastāvā. Otavas galvenais treneris izteica prognozi, ka latvietis nespēlēs vismaz visu oktobri un, iespējams, arī novembra sākumā. Balcers traumu guva pirmssezonas pārbaudes spēlē.

Tikai vienu uzvaru šosezon guvusī "Senators" vienība izbraukumā piekāpās "Coyotes" ar 2:5. Otavas klubs ar septiņās spēlēs iegūtiem trim punktiem ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē. Pirmos vārtus mačā un NHL karjerā guva 22 gadus vecais Arizonas kluba aizsargs Kails Kapobjanko, bet iespaidīgu reakciju nodemonstrēja "Senators" vārtsargs Kreigs Andersons, atvairot metienu ar nūjas lāpstiņu.

Lai gan vasarā no Pitsburgas uz Arizonu aizmainītais Fils Kesels 1000. spēli NHL aizvadīja pirms vairākām dienām, uzbrucēju mājas arēnā godināja, pasniedzot "Rolex" pulksteni, sudraba nūju un goda zīmi. Kesels līgā debitēja 2006. gadā Bostonas "Bruins" sastāvā, 14 sezonu laikā gūstot 827 (359+468) rezultativitātes punktus. Šobrīd 1000 spēles NHL aizvadījuši 337 spēlētāji, no kuriem 21 joprojām turpina karjeru spēcīgajā līgā.

  -3 [+] [-]

, 2019-10-20 06:51, pirms 4 gadiem
Korpisalo identiska spēle kā vakar Elvim. Es pat teiktu, ka Elvis vakar vairāk un skaistāk paglāba.

Pēc vienas dienas mačš ar Maple Leafs. Liekas, ka jādod Elvim spēlēt un ieiet ritmā, jo Korpisalo šodien neko ārkārtēju neparādīja

  +4 [+] [-]

, 2019-10-20 08:14, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Korpisalo identiska spēle kā vakar Elvim. Es pat teiktu, ka Elvis vakar vairāk un skaistāk paglāba.

Pēc vienas dienas mačš ar Maple Leafs. Liekas, ka jādod Elvim spēlēt un ieiet ritmā, jo Korpisalo šodien neko ārkārtēju neparādīja
Korpisalo šodien esot bijusi identiska spēle kā Elvim vakar, bet viņš neko ārkārtēju neesot parādījis.

Tad jau Elvis vakar arī bija šāds-tāds un tāpēc nav nekāda iemesla viņam dot spēlēt un ieiet ritmā.

Kā saka - es neko, tu pats šitās muļķības sarakstīji.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-20 09:16, pirms 4 gadiem
Abi vārtsargi labi, te Elvim vispār tikai 2 spēles bijušas pēc sezonas varēsiet vērtēt veikumu. Pirmajā sezonā cik dabūs spēlēt, tik arī būs labi, galvenais, lai mauc treniņos.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-20 09:27, pirms 4 gadiem
es zinu labāk rakstīja: Abi vārtsargi labi, te Elvim vispār tikai 2 spēles bijušas pēc sezonas varēsiet vērtēt veikumu. Pirmajā sezonā cik dabūs spēlēt, tik arī būs labi, galvenais, lai mauc treniņos.
Atkal šita latviešu pieticība! Kāpēc neizsist vietu šosezon?!

     [+] [-]

, 2019-10-20 09:37, pirms 4 gadiem
Dubuā pauda pārliecību par Merzļikina spējām: “Mēs pilnībā uzticamies Elvim. Viņš ar katru treniņu kļūst arvien labāks un labāks. Ir acīmredzams progress, ja salīdzina treniņnometnes sākumu un pašreizējo situāciju.”

“Merzļikins kopā ar vārtsargu treneri Meniju Legasiju strādā ļoti smagi. Protams, ir vilšanās, ka nevaram viņam palīdzēt izcīnīt uzvaras, taču Elvim ir jābūt lepnam par savu sniegumu. Viņš spēlē labu hokeju un dod mums iespēju uzvarēt,”

  +2 [+] [-]

, 2019-10-20 09:39, pirms 4 gadiem
Tāpēc, ka treneri liek vārtos vārtsargus, domāju šosezon tikai pēc pirmās puses varēs saprast, kurš ir vairāk pirmais numurs. Abi jauni un labi vārtsargi, būs konkurence un prognozēt kaut ko grūti 👍

  +1 [+] [-]

, 2019-10-20 11:21, pirms 4 gadiem
Šobrīd pirmais numurs ir Korpisalo
Bet Elvim iespējas tiks dotas

     [+] [-]

, 2019-10-20 12:17, pirms 4 gadiem
Nu ko,Korpisalo dabujis vairak uzvaras jo vairak speles spelejis..domaju nr1 Colombusas komanda izlidzinas!