Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram sezonas otrais vārtu guvums AHL

Rolands Eliņš

Bļugeram sezonas otrais vārtu guvums AHL
Teodors Bļugers. Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Amerikas Hokeja līgā vairāki Latvijas hokejisti aizvadīja spēles, kurās tika pie negatīva lietderības koeficienta, taču ar vārtu guvumu izcēlās Teodors Bļugers, trešajā periodā palīdzot savai komandai atspēlēties un uzvarēt.

Amerikas Hokeja līgā Rūdolfs Balcers un Bellevilas „Senators” savā laukumā ar 3:4 piekāpās Hārtfordas komandai. Balcers izdarīja trīs metienus pa vārtiem un ieguva negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Ar tādu pašu rezultātu zaudēja arī Hēršijas „Bears”, kuras pieteikumā gan nebija Kristofera Binduļa.

Matīss Kivlenieks palika rezervē Klīvlendas „Monsters” spēlē, kamēr viņa partneris Žans Fransuā Berubē atvairīja 32 no 35 metieniem, palīdzot Klīvlendas komandai ar 4:3 pieveikt „Comets”. Rezultatīva spēle toties Teodoram Bļugeram, kurš ar vārtu guvumu 47. minūtē panāca 4:4 „Penguins” spēlē pret „Phantoms”, un Bļugera komanda pēc tam paspēja arī izraut uzvaru ar 5:4. Bļugeram šajā spēlē trīs metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens. Šodien gūtie vārti viņam ir otrie šosezon (piecās spēlēs 2+0). Savukārt Ņikita Jevpalovs palika ar lietderības koeficientu -2 „Rockets” zaudējumā „Thunderbirds” ar 3:5.

ECHL mačā Kristiāna Rubīna pārstāvētā „Growlers” ar 4:1 pieveica Mančestras „Monarchs”. Rubīns izdarīja četrus metienus pa vārtiem, bet spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

NCAA Haralds Egle ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Klārksonas universitātei uzvarēt sezonas pirmajā mājas spēlē, ar 4:2 pārspējot Viskonsinu. Eglem arī divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Kārlis Čukste izcēlās trim bloķētiem metieniem „Quinnipiac” uzvarā 1:0 pār Bostonas koledžu, kā arī izdarīja divus metienus pa vārtiem. Eduards Tralmaks kopā ar Maines universitāti aizvadīja neveiksmīgu spēli pret Minesotu, zaudējot ar 2:8. Tralmkakam šajā mačā -1. Arizonas universitāte tikmēr ar 2:1 pieveica Alabamas komandu. Gvido Jansons Arizonas rindās tika pie +1, bet Filips Buncis palika ar neitrālu lietderības koeficientu,

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) Vernera Egles komanda „Fighting Saints” ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās „Phantoms”. Egle mača statistikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem. Savukārt Robertam Bļugeram un Madisonas „Capitals” šajā līgā zaudējums ar 1:4 pret „Stars” – Bļugers tika pie divām soda minūtēm un diviem metieniem pa vārtiem.