Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jakam -3 NCAA, Žohovs piecas reizes met pa vārtiem USHL

Krišs Upenieks

Jakam -3 NCAA, Žohovs piecas reizes met pa vārtiem USHL
Jānis Jaks
Foto: aicyellowjackets.com

Latvijas hokejisti Jānis Jaks un Ēriks Žohovs šonakt aizvadījušas spēles attiecīgi NCAA un USHL, taču nav izcēlušies ar spilgtu sniegumu.

NCAA čempionātā šonakt pagalam neveiksmīga spēle 22 gadus vecajam Latvijas aizsargam Jānim Jakam. ''American Int'l College'' netika galā ar ''Penn State'' uzbrukumu, ielaida septiņu vārtus un piedzīvoja zaudējumu 12 vārtu spēlē ar rezultātu 5:7.

Jaks šajā spēlē nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem, rezultativitātes punktus iegūt nespēja un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus trīs.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Ērika Žohova ''Phantoms'' ar 4:3 uzvarēja ''Fargo Force''. Žohovs nopelnīja divas soda minūtes, piecas reizes meta pa vārtiem, taču tā arī pie rezultativitātes punktiem netika.

Izmantotie resursi:
American Int'l vs Penn St. - DI Men's Ice...
Game Center