Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīns un Balcers piespēlē, Komulam vārti

Agris Suveizda

Rubīns un Balcers piespēlē, Komulam vārti
Rūdolfs Balcers
Foto: Kamloops Blazers

Ziemeļamerikā pie rezultativitātes punktiem tika vairāki latviešu jaunie hokejisti - Kristiāns Rubīns un Rūdolfs Balcers piespēlēja, bet Markuss Komuls guva otros vārtus sezonā.

Rietumu hokeja līgā graujošu uzvaru svinēja "Tigers", kas savā laukumā ar 10:3 sakāva "Ice", esot vadībā arī ar 9:0. Kristiāns Rubīns otrās trešdaļas 26. sekundē asistēja trešajā vārtu guvumā un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3. Šosezon Rubīnam 11 spēlēs septiņi (1+6) punkti un pozitīvs lietderības koeficients +8.

Citā spēlē "Blazers" mājās ar 5:4 apspēlēja "Broncos". Rūdolfs Balcers 22. minūtē asistēja komandas otrajā vārtu guvumā, palīdzot panākt 2:0, un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon Balceram 11 spēlēs septiņi (3+4) punkti un negatīvs lietderības koeficients -2.

NCAA pie uzvaras tika "Quinnipiac", kas savā laukumā ar rezultātu 5:2 pārspēja Konektikutu. Kārlis Čukste atzīmējās ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon Čukstem piecās spēlēs vieni gūti vārti un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Ziemeļamerikas Hokeja līgā "Knights" izbraukumā uzvarēja "Titans" (6:2). Latviešu aizsargs Markuss Komuls izdarīja divus metienus pa vārtiem, 15. minūtē realizēja vairākumu, panākot 2:0, un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņam 14 spēlēs septiņi (2+5) punkti un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Izmantotie resursi:
WHL Network
WHL Network
Printable Game Summary
Game Summary | North American Hockey League | NAHL

  +3 [+] [-]

, 2016-10-20 09:05, pirms 7 gadiem
Ja Rubīns tā turpinās, bez ievērojamiem kritumiem, tad varētu domāt arī par draftu. Kā nekā, pagājušajā rudenī viņu pat minēja, kā vienu no top eiropiešiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-10-20 09:35, pirms 7 gadiem
mxs rakstīja: Ja Rubīns tā turpinās, bez ievērojamiem kritumiem, tad varētu domāt arī par draftu. Kā nekā, pagājušajā rudenī viņu pat minēja, kā vienu no top eiropiešiem.
nebija jau gan viņš minēts, kā viens no TOP eiropiešiem - salīdzinoši augstu, bet ne kā viens no TOP, skat. pagājušā rudens listi https://www.nhl.com/news/nhl-centra... .
pēc tam jau nobrauca uz #99 starp Eiropas prospektiem: 2016 Draft Prospects - European Skaters | NHL... .