Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Upītis karjeru turpinās VHL klubā ''Sokol''

Krišs Upenieks

Upītis karjeru turpinās VHL klubā ''Sokol''
Juris Upītis
Foto: vhl.ru

Latvijas hokejists Juris Upītis karjeru nolēmis turpināt Krievijas VHL čempionātā. Uzbrucējs parakstījis līgumu ar Krasnojarskas ''Sokol'' komandu.

Jau vakar ziņojām, ka VHL čempionātā karjeru turpinās arī 35 gadus vecais uzbrucējs Aleksejs Širokovs, bet šorīt kļuvis skaidrs arī par Jura Upīša spēlēšanu VHL. Latvietis iepriekšējo sezonu pavadīja Ustkamenogorskas ''Torpedo'' un Angarskas ''Ermak, bet jaunajā sezonā spēlēs Krasnojarskā.

Upītis uz VHL čempionātu pārcēlās pēc nepilnām trīs sezonām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas ''Dinamo''. Pirms tam 25 gadus vecais uzbrucējs uzspēlējis Baltkrievijas Atklātajā čempionātā (BAČ) Rīgas un Liepājas komandās.

''Pirms pievienošanās Krasnojarskai prasīja padomu spēlētājiem, kas šeit ir spēlējuši un arī šobrīd spēlē. Nevienu sliktu vārdu nedzirdēju, tāpēc nolēmu pārbaudīt savus spēkus šeit. Paldies, ka devāt man iespēju. Centīšos izmantot to par 110 procentiem. Latvijā mani atbalstīs visi draugi un ģimene. Obligāti skatīsies spēles, pie tam tiešraidēs. Tādēļ līdzjutēju mums kļūs vairāk. Klubā mani silti sagaidīja, man patīk šeit. Krasnojarska ir skaista pilsēta. Esam viena liela ģimene, veidojam kolektīvu. Atbraucu un uzreiz sāku gatavošanos. Darbs ir ļoti grūts, uzņemam formu, lai sezonā būtu vieglāk. Krasnojarska jaunajā sezonā ieraudzīs tādu ''Sokol'' komandu, kādu vēl nebūs redzējuši,'' tā pēc pievienošanās komandai Juris Upītis.

''Ermak'' un ''Torpedo'' komandās pagājušajā sezonā Upītis aizvadīja pa 21 spēlei un kopumā 42 mačos iekrāja septiņus vārtus un 16 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
http://www.krsksokol.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=2980:igrok-sbornoj-latvii-pereshel-v-qsokolq&catid=1:latest-news&Itemid=63

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-07-20 10:51, pirms 8 gadiem
Upitis nekad nav bijis ar intelektu apdavinats. Tagad izskatas, ka ari no hokejista nekas nav izdevies. Mja.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-20 11:50, pirms 8 gadiem
mazmaz rakstīja: Upitis nekad nav bijis ar intelektu apdavinats. Tagad izskatas, ka ari no hokejista nekas nav izdevies. Mja.
Nu, viņš ar hokeju pelna naudu, atšķirībā no dažiem labiem pārvērtētiem jauniešiem, kuru karjeras beidzās ar iekļūšanu U20 izlasē.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-20 12:11, pirms 8 gadiem
Turklat pelna loti labu naudu..ne visi var but superzvaigznes,turklat saistiba ari Latvijas izlasei intresejoss speletajs..veiksmigu sezonu Juri!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-20 16:26, pirms 8 gadiem
Agrilson rakstīja: Turklat pelna loti labu naudu..ne visi var but superzvaigznes,turklat saistiba ari Latvijas izlasei intresejoss speletajs..veiksmigu sezonu Juri!!!
Kas ir "loti laba nauda"?
Cik zinu shamais "pazhiznni" ir bez naudas.

     [+] [-]

, 2016-07-22 23:58, pirms 8 gadiem
zin kaa i,liek mieraa man Juri.
normals puika ,dzeks ,kas ir kaa bralis