Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijevam un Šišļaņņikovam pa vārtiem un piespēlei

Andrejs Siliņš

Tambijevam un Šišļaņņikovam pa vārtiem un piespēlei
Kirils Tambijevs. Foto: Jevgeņijs Vesins, saryarka-hc.kz

Ar rezultatīvu sniegumu dažādās Eiropas līgās sestdien izcēlās vairāki Latvijas hokejisti. Kirils Tambijevs guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Krievijā, bet to pašu Alpu līgā paveica Oļegs Šišļaņņikovs.

Krievijas augstākajā līgā (VHL) Leonīda Tambijeva trenētā "Saryarka" mājās ar 6:0 sakāva Hantimansijskas "Yugra". Uzvarētāju rindās Kirils Tambijevs guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet Edgaram Siksnam piespēle. Viesu rindās divus metienus izdarīja Ēriks Ševčenko. "Saryarka" ieņem 13. pozīciju, bet "Yugra" ir devītā. Citā spēlē tabulas līdere "Neftyanik" ar 3:2 pieveica "Sokol", bet Eduards Jansons veica trīs metienus un sakrāja negatīvu koeficientu (-1). Uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs nebija pieteikts mačam.

Zviedrijas čempionātā "Orebro" ar 1:2 papildlaikā atzina "Mora" pārākumu. Rodrigo Ābols izdarīja divus metienus pa vārtiem. "Orebro" ar 36 punktiem 34 spēlēs ieņem priekšpēdējo 13. vietu tabulā. Lai komanda neizkristu uz otro līgu, tai sezonas beigās jābūt vismaz 12. pozīcijā.

Šveices augstākajā līgā Elvis Merzļikins atvairīja 32 no 35 metieniem, taču ar to nebija gana, lai palīdzētu "Lugano" cīņā pret "Bern" - 0:3. Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā "Davos" ar 2:4 viesos piekāpās "Biel-Bienne". Lugano komanda ir 10. vietā, kamēr Davosa - priekšpēdējā 11. vietā.

Francijas čempionātā "Mulhouse" ar 4:3 pārspēja "Nice". Uzvarētāju sastāvā Sandis Zolmanis atdeva rezultatīvu piespēli, Artūram Ševčenko vārtu guvums, bet Rolands Vīgners veica piecus metienus. Zaudētājiem vārtsargs Ervīns Muštukovs nebija pieteikumā.

Alpu līgā vārtsargs Māris Jučers nebija "Lustenau" pieteikumā, komandai izbraukumā piekāpjoties "Ritten" - 3:7. Uzvarētāju sastāvā Oļegs Šišļaņņikovs guva vārtus un atdeva piespēli, bet Imantam Ļeščovam rezultatīva piespēle, savukārt Aleksandrs Jerofejevs nebija pieteikts mačam.

Lielbritānijā Ričarda Birziņa "Flyers" pagarinājumā ar 4:3 uzveica "Flames", tiekot pie 20. uzvaras sezonā. Savukārt Georgs Golovkovs un "Lightning" ar 1:4 piekāpās "Steelers". Golovkova komanda ir pēdējā 11. vietā tabulā.

     [+] [-]

, 2019-01-20 13:23, pirms 5 gadiem
Vispār jau Eiropa beidzas pie Urāliem.