Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Maksimam Širokovam divas piespēles Alpu līgā

Agris Suveizda

Maksimam Širokovam divas piespēles Alpu līgā
Maksims Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja leģionāri aizvadījuši spēles Baltkrievijas, Alpu un Norvēģijas čempionātos. Ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās 34 gadus vecais aizsargs Maksims Širokovs.

Alpu Hokeja līgā trīs vārtu pārsvaru izsēja "Val Pusteria", kas jau desmitajā minūtē bija vadībā ar 3:0, tomēr izbraukumā "Fassa" uzvarēja tikai pagarinājumā (4:3). Maksims Širokovs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, pozitīva lietderības koeficienta +1 un divām soda minūtēm, 58. minūtē pie rezultāta 3:3 atstājot komandu mazākumā. Šosezon Širokovam piecās spēlēs četri (0+2) punkti. "Val Pusteria" ar 74 punktiem 29 spēlēs ir vicelīdere, no Jāņa Sprukta "Ritten", kura aizvadījusi par spēli vairāk, atpaliekot par trim punktiem.

Baltkrievijas Ekstralīgā Minskas "Yunost" savā laukumā ar 6:1 sagrāva Žlobinas "Metallurg", bet Ēriks Ševčenko izdarīja četrus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Citā spēlē "Gomel" izbraukumā bez Edija Brahmaņa zaudēja viņa bijušajai komandai Soļigorskas "Shakhter" (1:3). "Yunost" ar 84 punktiem 33 spēlēs ir līdere, bet Gomeļa ar 63 punktiem ieņem ceturto pozīciju.

Norvēģijā zaudējumu piedzīvoja "Lorenskog", kas pamatlaika pēdējās piecās minūtēs izlaida divu vārtu pārsvaru un izbraukumā bullīšos ar 3:4 piekāpās priekšpēdējā vietā esošajai Mangleru "Star". Maksimam Ponomarenko viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. "Lorenskog" ar 67 punktiem 34 mačos ieņem otro vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no "Stavanger", kura aizvadījusi par spēli vairāk.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Hockey.by
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
erstebankliga.at

  +1 [+] [-]

, 2017-01-20 00:51, pirms 7 gadiem
Kāpēc liek rakstus par EBEL2 līgas spēlēm, bet ne par NLB?

  +1 [+] [-]

, 2017-01-20 09:03, pirms 7 gadiem
Šosezon Širokovam piecās spēlēs četri (0+2) punkti.

Samērā loģiski