Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergam piespēle latviešu duelī Čehijā, Jerofejevam pirmie vārti Alpu līgā

Agris Suveizda

Freibergam piespēle latviešu duelī Čehijā, Jerofejevam pirmie vārti Alpu līgā
Ralfs Freibergs. Foto: Zlin Press/Jiří Zaňát

Šovakar ārzemju hokeja līgās pie rezultativitātes punkta tika Ralfs Freibergs, Aleksandrs Jerofejevs un Imants Ļeščovs.

Čehijas Ekstralīgā četru latviešu cīņā Tršinecas "Ocelari" viesos ar 3:2 pieveica Zlīnas "Aukro Berani". Mājiniekiem ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Ralfs Freibergs, kurš 54. minūtē vairākumā palīdzēja panākt 2:2 un kurš šosezon 27 spēlēs sakrājis 12 (2+10) punktus. Freibergs uz ledus bija 17 minūtes un 26 sekundes (2:21 vairākumā, 0:08 mazākumā), tika pie divām soda minūtēm, izpildīja vienu spēka paņēmienu un vienu metienu. Viņa komandas biedrs Edgars Kulda spēlēja deviņas minūtes un 13 sekundes un izdarīja divus metienus. Uzvarētāju rindās Guntis Galviņš spēlēja 22 minūtes un 41 sekundi (0:16 vairākumā, 1:05 mazākumā) un izpildīja vienu spēka paņēmienu, bet Roberts Bukarts pret bijušo klubu izdarīja divus metienus, bloķēja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Viņš spēlēja 17 minūtes un 31 sekundi (3:22 vairākumā, 0:01 mazākumā).

Zviedrijas augstākajā līgā "Orebro" pēdējā trešdaļā izlaida trīs vārtu pārsvaru un bullīšos ar 3:4 zaudēja "Farjestad". Rodrigo Ābols spēlēja 13 minūtes un 47 sekundes, izpildīja vienu spēka paņēmienu un tika pie negatīvas lietderības -1. Slovākijā pie ilgākā spēles laika komandā tika Artūrs Salija, kurš palīdzēja "Poprad" bullīšos uzveikt "Liptovsky Mikulaš". Salija spēlēja 25 minūtes un septiņas sekundes un nopelnīja divas soda minūtes. Jānis Andersons "Nove Zamky" zaudējumā "Banska Bystrica" (3:6) laukumā bija 21 minūti un vienu sekundi. Vācijā Augsburgas "Panther" ar 2:4 zaudēja Volfsburgas "Gryzzlys". Arvīds Reķis spēlēja 19 minūtes un septiņas sekundes, izdarīja trīs metienus un tika pie negatīvas lietderības -2. Šveices kausa pusfinālā izstājās "Tigers", kas ar Ivaru Punnenovu rezervē zaudēja "Lakers" (2:3).

Alpu līgā pirmos vārtus guva Aleksandrs Jerofejevs, kura pārstāvētā "Ritten" gan ar 4:7 zaudēja "Jesenice". Jerofejevam arī negatīva lietderība -1. Viņa komandas biedrs Imants Ļeščovs izdarīja rezultatīvu piespēli un nopelnīja sešas soda minūtes un negatīvu lietderību -1, bet Oļegam Šišļaņņikovam negatīva lietderība -1 un divas soda minūtes. Jerofejevs piecās spēlēs sakrājis sešus (1+5) punktus, bet Ļeščovam 20 spēlēs ir 14 (3+11) punkti.

Krievijas Augstākajā līgā bullīšos uzvarēja Karagandas "Saryarka", kas ar 3:2 pieveica Penzas "Dizel". Edgars Siksnaspēlēja 19 minūtes un 17 sekundes un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Citā spēlē Hantimansijskas "Yugra" ar 2:4 piekāpās "Ryazan". Ēriks Ševčenko spēlēja 20 minūtes un 31 sekundi, zaudēja vienīgajā iemetienā un nopelnīja negatīvu lietderību -1.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://hokej.cz/zapas/2616449
https://www.shl.se/gamecenter/qUv-Z...
https://www.alps.hockey/de/statisti...
https://www.del.org/event/grizzlys-...
https://www.sihf.ch/de/swiss-ice-ho...

  -1 [+] [-]

, 2018-12-19 23:44, pirms 5 gadiem
Aleksandrs malacis!