Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam divi vārti, punkti gūti jau piecās spēlēs pēc kārtas

Rolands Eliņš

Jevpalovam divi vārti, punkti gūti jau piecās spēlēs pēc kārtas
Ņikita Jevpalovs
Foto: Vincent Graton

Latvijas hokeja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs šonakt paaugstinājis savu Kvebekas Junioru hokeja līgas (QJHML) sezonā gūto punktu skaitu līdz 44, ar diviem vārtiem palīdzot Bleinvilas-Buābriānas "Armada" pieveikt "Gatineau" (6:3).

20 gadus vecais Ņikita Jevpalovs iepriekšējās četrās spēlēs bija izcēlies ar deviņiem punktiem (4+5), turklāt četri no tiem savākti vienā spēlē. Savu pirmssvētku ieskrējienu Jevpalovs turpināja arī šonakt, turklāt izcēlās brīdī, kad "Armada" komandai tas bija visvairāk nepieciešams.

Rezultāts otrā perioda vidū bija 3:3, bet Jevpalovs 32. minūtē izmantoja vairākumu un guva, kā vēlāk izrādījās, uzvaras vārtus. Atlikušajā laikā "Gatineu" vairs vārtus neguva, bet "Armada" palielināja rezultātu līdz 6:3, pēdējo ripu jau tukšos vārtos raidīja tieši Jevpalovs, kurš komandā ir iecelts par kapteiņa palīgu. Šajā spēlē viņš izcēlās arī ar pozitīvu lietderības koeficientu +1 un nopelnīja divas soda minūtes.

Jevpalovam šajā sezonā tie bija 27. vārti, viņa rēķinā arī 17 rezultatīvas piespēles. Līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā tas ļauj ieņemt 16. pozīciju, bet viņa pārstāvētā komanda ir pārliecinoša Rietumu divīzijas līdere.

Priekšpēdējā vietā šajā divīzijā ir Dramondvilas "Voltiguers", kuru pārstāv par Jevpalovu gadu jaunākais Georgs Golovkovs (sezonas 26 spēlēs 7+15). Golovkovs nesen bija ieradies Latvijā, lai pretendētu uz vietu Latvijas U20 izlasē, taču galīgajā izlases sastāvā netika iekļauts. Šonakt "Voltiguers" ar 4:6 piekāpās "Victoriaville" komandai, bet Golovkovs tās sastāvā nebija.

QJHML sezona atsāksies 28. decembrī. Savukārt savu devīto spēli USHL šonakt aizvadīja 17 gadus vecais Filips Buncis. Viņa pārstāvētā "Sioux City" piedzīvoja zaudējumu ar 2:4, bet Buncis ar ierakstiem protokolā neatzīmējās. Jelgavā dzimušais hokejists deviņās spēlēs guvis vienus vārtus un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
USHL Stats

  +3 [+] [-]

, 2014-12-19 12:46, pirms 9 gadiem
laikam viņu draftēs. Labs mums hokejists būs.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-19 13:02, pirms 9 gadiem
Golovkovs ir 83. rezutatīvākais līgā

  -1 [+] [-]

, 2014-12-19 13:03, pirms 9 gadiem
girgersons rakstīja: laikam viņu draftēs. Labs mums hokejists būs.
nevienu nedraftēs...
ja nu vienīgi TRTD Bunci nodraftēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-19 13:32, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Sējēj?
sermulīti nefleitē, ja nav ko teikt par tēmu...
jeb tu ar domā, ka Jevpalovu, Golovkovu vai Bunci nodraftēs...
Jevpalovs vispār aizsēdējies junioros un nemaz nevar draftēt...

  +1 [+] [-]

, 2014-12-19 18:17, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: sermulīti nefleitē, ja nav ko teikt par tēmu...
jeb tu ar domā, ka Jevpalovu, Golovkovu vai Bunci nodraftēs...
Jevpalovs vispār aizsēdējies junioros un nemaz nevar draftēt...
Hmm, par Bunci nesteidzies... 17 gadi tikai šogad palika, turklāt augums (1.90) arī perspektīvs, atšķirībā no viena otra. Jevpalovam drafts nespīd, piekrītu, nākamgad jālaužas caur ECHL un jātiek izlasē, jūtu, ka nākotnē būs labs Eiropas kadrs mums.

     [+] [-]

, 2014-12-19 20:17, pirms 9 gadiem
dobrecovs rakstīja: Hmm, par Bunci nesteidzies... 17 gadi tikai šogad palika, turklāt augums (1.90) arī perspektīvs, atšķirībā no viena otra. Jevpalovam drafts nespīd, piekrītu, nākamgad jālaužas caur ECHL un jātiek izlasē, jūtu, ka nākotnē būs labs Eiropas kadrs mums.
Jevpalovam drafts nespīd, jo tik vecus ZAmerikā spēlējošos draftēt vispār nedrīkst.
Buncim vispirms jānoturās USHL, tad par pārējo var domāt. Viņa vecumā, lai varētu domāt par draftu, ir jāgūst rez. punkti katrā spēlē (vidēji)

  +1 [+] [-]

, 2014-12-19 20:52, pirms 9 gadiem
Varbūt nedraftēs. Ber varbūt izsauks kkad uz ahl.

     [+] [-]

, 2014-12-19 20:57, pirms 9 gadiem
girgersons rakstīja: Varbūt nedraftēs. Ber varbūt izsauks kkad uz ahl.
izsauks, izsauks... Tevi pie tāfeles skolotāja izsauks