Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Spruktam divi vārti Alpu Hokeja līgā, Muštukovs apspēlē Upīti

Spruktam divi vārti Alpu Hokeja līgā, Muštukovs apspēlē Upīti
Ervīns Muštukovs
Foto: sheffieldsteelers.co.uk

Aizvadītajā vakarā ar diviem vārtiem Alpu Hokeja līgas spēlē atzīmējās uzbrucējs Gatis Sprukts, vienus no tiem gūstot no Oļega Šišļaņņikova piespēles, savukārt Lielbritānijā divu latviešu savstarpējā cīņā spēcīgāks izrādījās Ervīns Muštukovs, kura "Steelers" viegli pārspēja Jura Upīša "Capitals" ar 5:1.

Karagandas “Saryarka” pārspēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas “Salavat Yulaev” farmklubu “Toros” no Ņeftekamskas ar 6:4. Laukumā pavadot 20:50 minūtes, vienu rezultativitātes piespēli nopelnīja Edgars Siksna, kuram tā bija jau piektā sezonas 12 spēlēs. Aizsarga kontā šosezon arī vieni vārti un ar sešiem punktiem viņš ir trešais rezultatīvākais aizsargs komandā. “Saryarka” ieņem ceturto vietu Krievijas Augstākajā līgā (VHL) ar 29 punktiem 14 spēlēs.

Citā līgas spēlē Eduarda Hugo Jansona Aļmetjevskas “Neftyanik” piekāpās Kurgānas “Zauralye” ar 2:3. Aizsargs laukumā pavadījis vien 2:28 minūtes. Sezonas 13 spēlēs Jansons nopelnījis -4 lietderības koeficientu un ir viens no trīs aizsargiem komandā, kuri vēl nav tikuši pie rezultativitātes punktiem. “Neftyanik” atrodas septītajā vietā VHL turnīra tabulā ar 27 punktiem 16 mačos.

Somijas pēc spēka otrajā līgā Īmatras “Kettera” piedzīvoja zaudējumu pret “Mestis” līdervienību Keurū “Keupa” ar 3:5. Vienīgais leģionārs zaudētāju rindās Rūdolfs Maslovskis viņam atvēlētajās 16:58 minūtēs atzīmējās ar vienu piespēli un -1 lietderību. Uzbrucējam trešais rezultativitātes punkts, bet “Kettera” ieņem desmito vietu turnīrā ar septiņiem punktiem septiņos mačos.

“Allsvenskan” čempionātā “Timra” netika galā ar “Leksands” – 3:4 papildlaikā. Maksims Ponomarenko visu spēli noskatījās no soliņa. Šosezon aizsargs aizvadījis 10 mačus, vidējais spēles laiks – 3:04 minūtes. “Timra” ir čempionāta līdervienība ar 21 punktu pēc desmit spēlēm.

Alpu Hokeja līgā “Kitzbuheler” ar 5:2 pārspēja “Eisbaren”. Gatis Sprukts guva divus vārtus un pabeidza spēli ar +1, Oļegam Šišļaņņikovam viena piespēle un arī +1. Sprukts deviņās spēlēs atzīmējies ar pieciem punktiem, no kuriem četri ir vārti. Arī Šišļaņņikova kontā ir pieci punkti deviņos mačos – divi vārti un trīs piespēles. “Kitzbuheler” ieņem desmito vietu 17 komandu konkurencē.

Lielbritānijā Šefildas “Steelers” ar Ervīnu Muštukovu vārtos viegli uzvarēja Jura Upīša Edinburgas “Capitals” ar 5:1. Uzvarētāju vārtsargs atvairīja 20 no 21 metienu, bet Upītis nopelnīja piecu minūšu sodu par kautiņu. Muštukovs aizvadījis desmit spēles, kurās atvairījis 91,7% no metieniem un vidēji spēlē ielaidis 2,63 vārtus, bet Upītis piecos mačus atzīmējies ar divām piespēlēm.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
HockeyAllsvenskan
Mestis - Etusivu
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats
erstebankliga.at

  +1 [+] [-]

, 2017-10-19 07:55, pirms 6 gadiem
Autors haltūrists!

vienā komandā ar Upīti vakar spēlēja arī Rihards Grigors, bet autors to vienkārši noignorējis... skat. Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats .