Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ielaiž četrus Cīrihē, Ābolam graujošs triumfs pār Zviedrijas čempioni

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Merzļikins ielaiž četrus Cīrihē, Ābolam graujošs triumfs pār Zviedrijas čempioni
Ronalds Ķēniņš un Elvis Merzļikins
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Graujošu uzvaru Zviedrijas Hokeja līgā guvusi latviešu hokejista Rodrigo Ābola pārstāvētā "Örebro", kas viesos ar 6:2 apspēlēja valsts čempioni "HV 71". Tikmēr Šveices NLA līgā neveiksmi piedzīvoja Latvijas izlases vārtsarga Elvja Merzļikina "Lugano", kas izbraukumā ar 1:4 piekāpās Ronalda Ķēniņa Cīrihes "Lions".

Zviedrija

Piekto uzvaru pēdējās sešās cīņās šovakar guva "Örebro", kas, pateicoties pēdējās divās trešdaļās gūtajiem sešiem vārtiem, ar 6:2 izbraukumā samala miltos pašreizējo Zviedrijas čempioni Jenšēpingas "HV 71".

Uzvarētāju komandas sastāvā ceturtajā maiņā spēlēja Rodrigo Ābols, kurš ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. "Örebro" pēc šīs spēles ar izcīnītiem 17 punktiem dala 5. - 7. pozīciju.

Šveice

NLA līgā izpalika latviešu hokejistu duelis, jo uzbrucējs Ronalds Ķēniņš šovakar nebija Cīrihes "Lions" pieteikumā mačam pret vārtsarga Elvja Merzļikina "Lugano". Tas gan lauvām neliedza mājas spēlē izcīnīt uzvaru ar 4:1. Elvis Merzļikins šovakar atvairīja 29 no 33 pretinieku izdarītajiem raidījumiem pa viņa sargāto cietoksni.

Šīvakara zaudējums neliedza "Lugano" ar 29 punktiem saglabāt otro vietu NLA kopvērtejumā. Tuvākā sekotāja ar 27 izcīnītiem punktiem ir tieši Cīrihes "Lions", kas gan ir aizvadījusi par vienu spēli vairāk nekā "Lugano".

Baltkrievija

Visnotaļ veiksmīgi Baltkrievijas Ekstralīgas turnīru turpina Edija Brahmaņa "Gomel". Šovakar gomeļieši viesos ar rezultātu 4:1 uzvarēja Baltkrievijas U20 izlasi. Latviešu hokejists šai spēlei pieteikts netika.

"Gomel" ar 13 spēlēs izcīnītiem 26 punktiem ierindojas turnīra kopvērtējuma trešajā pozīcijā.

Austrija

Austrijas "Erste Bank" hokeja līgā sesto zaudējumu šosezon piedzīvoja Grācas "Moser Medical 99ers", kas viesos ar 3:4 atzina Insbrukas "Die Haie" pārākumu. Zaudētāju rindās latviešu hokejists Zintis Nauris Zuševics palika bez rezultativitātes punktiem vai noraidījumiem, kā arī ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Moser Medical 99ers" ar 20 punktiem Austrijas līgā ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
SHL.se
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
Hockey.by
erstebankliga.at

  +2 [+] [-]

, 2017-10-19 23:51, pirms 6 gadiem
K.Ozolam 0+2 Norvēģijas līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-10-20 01:44, pirms 6 gadiem
Ābolam graujošs triumfs: "Rodrigo Ābols, kurš ar rezultativitātes punktiem neizcēlās"...

savdabīgs tas triumfs Ābolam...

vai arī Apollo žurnaļugi te raksta?

  -2 [+] [-]

, 2017-10-20 07:09, pirms 6 gadiem
Cik var saprast no Šveices medijiem, ar Ronija sniegumu Cīrihe nav apmierināti😠😏
Bez garumzīmes, bet karaliski. Juris Ķeniņš no...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-20 08:18, pirms 6 gadiem
Pēteris Ostošovs rakstīja: Cik var saprast no Šveices medijiem, ar Ronija sniegumu Cīrihe nav apmierināti😠😏
http://klasika.lsm.lv/lv/raksts/makslinieka-darbistaba/bez-garumziimes-bet-karaliski.-juris-keninjsh-no-keninju-dzimtas.a45830/
kāds sakars Tavam linkam ar Ronaldu Ķēniņu???