Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim divi vārti un pirmās zvaigznes tituls, Bajarunam 0+2

Agris Suveizda

Brahmanim divi vārti un pirmās zvaigznes tituls, Bajarunam 0+2
Edijs Brahmanis (ar ripu)
Foto: www.hcgomel.com

Baltkrievijas Ekstraklasē divus vārtus guvis Edijs Brahmanis, kurš palīdzēja "Gomel" ar 5:1 sakaut Novopolockas "Khimik". Dānijas hokeja čempionātā Lauris Bajaruns ar divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja "Rungsted" uzvaru pār Olborgas "Pirates" (3:1), savukārt Herberts Vasiļjevs un Roberts Jekimovs pa piespēlei atdeva attiecīgi Vācijas un Austrijas līgās.

Baltkrievija un Dānija

Baltkrievijas Ekstralīgā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Grodņas "Neman", kas ar 1:3 piekāpās Soļigorskas "Shakhtyor". Aleksejs Širokovs ar punktiem neizcēlās un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet "Neman" ar 30 punktiem 18 cīņās tabulā atrodas piektajā pozīcijā. Krietni veiksmīgāk klājās Edijam Brahmanim, kurš guva komandas pirmos (1:0) un ceturtos (4:0, mazākumā) vārtus un palīdzēja "Gomel" ar 5:1 pieveikt "Khimik". Brahmanis izdarīja piecus metienus pa vārtiem, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2, tika pie divu minūšu soda un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. "Gomel" ar 30punktiem tabulā ir ceturtajā pozīcijā.

Dānijā divas rezultatīvas piespēles atdeva Lauris Bajaruns, kurš palīdzēja "Rungsted" uzvarēt Olborgas "Pirates" (3:1). Bajaruns rezultatīvi asistēja pirmajos divos vārtos, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divu minūšu sodu un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Bajaruns bija laukumā arī ielaistajos vārtos, taču tie tika ielaisti mazākumā. "Rungsted" ar desmit punktiem septiņās spēles tabulā ierindojas sestajā vietā, bet Bajaruns sakrājis četrus (2+2) rezultativitātes punktus.

Vācija

Vācijā sesto rezultativitātes punktu 12 spēlēs nopelnīja Herberts Vasiļjevs (1+5), kurš palīdzēja Krēfeldes "Pinguine" pagarinājumā uzvarēt "Dusseldorf" (3:2). Vasiļjevs ar piespēli asistēja komandas pirmajā vārtu guvumā, izdarīja piecus metienus pa vārtiem, nopelnīja divu minūšu sodu un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt Arvīda Reķa Augsburgas "Panther" mājās zaudēja Manheimas "Addler" (0:3). Reķa lietderības koeficients bija neitrāls. "Panther" ar 22 punktiem 12 cīņās tabulā ieņem trešo vietu, bet "Pinguine" ar 18 punktiem ir septītajā pozīcijā.

Austrija

Austrijas EBEL līgā pie rezultatīvas piespēles tika Roberts Jekimovs, kurš kopā ar Zinti Nauri Zuševicu palīdzēja Grācas "99ers" pieveikt Ļubļanas "Olimpija" (5:4). Jekimovs piespēlēja piekto vārtu guvumā, palīdzot panāk 5:1, nopelnīja divu minūšu sodu un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Savukārt Zuševics spēli pabeidza ar negatīvu koeficientu -2.

Tikmēr "Bolzano" izbraukumā atzina "Klagenfurt" pārākumu (1:2). Guntis Galviņš nebija laukumā nevienā no vārtu guvumiem. Grācas "99ers" ar 16 punktiem 11 cīņās tabulā atrodas trešajā vietā, bet "Bolzano" ar ar desmit punktiem ir septītajā pozīcijā.

Čehija un Slovākija

Čehijas Ekstralīgā uzvaru svinēja Karlovivaru "Energie", kas mājās ar 2:1 apspēlēja Litvīnovas "Verva". Jēkabs Rēdlihs laukumā pavadīja 22 minūtes un piecas sekundes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1, bet Juris Štāls laukumā bija 11 minūtes un desmit sekundes un pa vārtiem nemeta. Savukārt Liberecas "Bili Tygri" bez Kobas Jasa ierindā zaudēja Brno "Kometa" (1:3).

"Energie" ar 19 punktiem 14 spēlēs tabulā ir septītā, bet "Bili Tygri" ar 16 punktiem – desmitā. Tikmēr Slovākijā pie uzvaras tika Jāņa Andersona Trenčīnas "Dukla", kas ar 5:2 pieveica "Zvolen". Citā spēlē Māris Jass un "Nitra" ar 3:7 atzina "Banska Bystrica" pārākumu. "Dukla" ar 26 punktiem 15 spēlēs ir piektajā vietā, bet "Nitra" ar 25 punktiem ir pozīciju zemāk.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Erste Bank Eishockey Liga - Austria
Hockey.by
Metal Ligaen
Hokej.cz - web českého hokeje
HOKEJ.sk

     [+] [-]

, 2014-10-20 05:38, pirms 10 gadiem
Štāls drīz paliks bez kluba, bet Jēkabs gan līdz sezonas beigām noturēsies Čehijā! varbūt pat pagarinās.. Bajaruns ari malacis, beidzot rezultatīvs.

     [+] [-]

, 2014-10-27 22:32, pirms 10 gadiem
лучше Брахманиса Динамо подписали бы в место бревна Букартса