Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim un Jekimovam vārti, Augstkalns pievienojas "Strasbourg"

Rolands Eliņš

Brahmanim un Jekimovam vārti, Augstkalns pievienojas "Strasbourg"
Roberts Jekimovs
Foto: faceoff.dk

Eiropas hokeja līgās turpinās jauno sezonu pirmās nedēļas, un šodien ar vārtu guvumiem attiecīgi Baltkrievijā un Dānijā izcēlās Edijs Brahmanis un Roberts Jekimovs.

Baltkrievijas kausa pusfinālā Edijs Brahmanis izcēlās ar vārtu guvumu, palīdzot „Gomel” ar 3:0 pieveikt „Molodechno”. Uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā. Rezultatīvs bija arī Roberts Jekimovs Dānijas čempionātā, kurš guva „Frederikshavn” trešos vārtus pārliecinošā uzvarā (7:1) pār „Gentofte”.

Norvēģijā Kirils Mitrofanovs un „Manglerud” ar 4:5 papildlaikā piekāpās „Kongsvinger”, kuras rindās ar rezultatīvu piespēli izcēlās Kalvis Ozols. Viņš piedalījās komandas ceturto vārtu guvumā, kas otrā perioda izskaņā izvirzīja to vadībā ar 4:3. Savukārt Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā Maksims Ponomarenko palīdzēja „Timra” ar 4:0 uzvarēt „Vita Haster”.

Francijas čempionātā Edgara Dīķa pārstāvētā „Strasbourg” ar 1:4 piekāpās „Epinal”, ciešot ceturto zaudējumu četrās spēlēs. Strasbūras komandai šodien pievienojies vēl viens latviešu spēlētājs Edmunds Augstkalns, taču viņa spēles pieteikumā vēl nebija. Augstkalns pagājušo sezonu pabeidza Polijas čempionātā.

Citā Francijas līgas mačā Rolanda Vīgnera un Artūra Ševčenko pārstāvētā „Mulhouse” ar 0:4 savā laukumā zaudēja „Grenoble”, tāpat arī zaudējums „Lyon” ar Māri Jučeru vārtos (1:3 pret „Nice”). Lionas vienīgo vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli izcēlās Renārs Demiters.

Zintis Nauris Zuševics spēlēja Grācas „99ers” pirmajā maiņā EBEL spēlē, palīdzot savai komandai ar 5:3 pieveikt „Innsbruck”. Zuševics punktus neguva un pabeidza maču ar neitrālu lietderības koeficientu, kā arī saņēma divas soda minūtes.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-20 00:37, pirms 7 gadiem
T.Andersonam vārti Šveices kausa 1/16 fināla spēlē, viņa pārstāvētā Thurgau gan zaudēja ar 2:6 un izstājās no turnīra.