Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Galviņa "Ocelari" gūst tikai vienus vārtus un ļauj "Bili Tygri" panākt 1-1 finālā

Galviņa "Ocelari" gūst tikai vienus vārtus un ļauj "Bili Tygri" panākt 1-1 finālā
"Ocelari" zaudēja fināla otro spēli. Foto: www.hcocelari.cz

Latviešu hokeja aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā "Ocelari" piedzīvoja pirmo neveiksmi Čehijas līgas finālā, zaudējot "Bili Tygri" ar 1:3.

Vakar “Ocelari” izdevās izcīnīt pirmo uzvaru finālsērijā, pārspējot “Bili Tygri” ar 2:1. Šodien pirmā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrajā periodā mājiniekiem izdevās veiksmīgs nogrieznis, kad Liberecas komanda divas reizes divu minūšu laikā iepriecināja vietējos 7 500 līdzjutējus. Pirmos vārtos guva Tomašs Filippi, kuram tie bija jau septītie “play-off” turnīrā, bet Libors Hudačeks dubultoja tīģeru pārsvaru – 0:2.

Otrajā trešdaļā laukuma saimniekiem bija problēmas ar disciplīnu, jo “Bili Tygri” hokejisti četras reizes tika noraidīti no laukuma. Perioda beigās uzreiz divi mājinieku spēlētāji nonāca uz noraidīto soliņa, un viesu uzbrucējs Tomašs Marcinko sodīja “Bili Tygry” par noteikumu pārkāpumiem – 1:2. Trešais periods pagāja saspringtā cīņā, bet 2:14 minūte pirms sirēnas Jaroslavs Vlahs panāca 1:3 mājinieku labā.

Pēdējās minūtēs laukumā izcēlās asumi, un maču nevarēja pabeigt pa trīs hokejistiem no katras komandās. Rezultāts sērijā kļuvis 1:1. Divas nākamās spēlēs norisināsies Tršinecā 22. un 23. aprīlī.

Guntis Galviņš mača laikā izcēlās ar diviem metieniem un diviem spēka paņēmieniem.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje


5

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.