Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers bez punktiem un ar -1, Kivlenieks rezervē

Balcers bez punktiem un ar -1, Kivlenieks rezervē
Rūdolfs Balcers
Foto: San Jose Barracuda

Pēc trīs spēlēm pēc kārtas ar diviem (1+1) punktiem katrā, Rūdolfs Balcers nav spējis pagarināt savu sēriju un šodien palika bez punktiem „Barracda” zaudējumā pret „Reign” papildlaikā ar 4:5 Amerikas hokeja līgas (AHL) mačā. Latviešu uzbrucējs šo maču uzsāka sākumsastāvā, pa vārtiem nemeta un pabeidza spēli ar -1.

Balcers paliek „Barracuda” rezultatīvākais spēlētājs ar 40 (17+23) punktiem 55 mačos un -8 lietderību. Ar 59 punktiem 56 spēlēs komanda no Sanhosē ieņem septīto vietu savā divīzijā.

Tikmēr Matīss Kivlenieks palika rezervē „Monsters” zaudējumā pret „Rampage” ar 0:4. Šosezon vārtsargs aizvadījis jau 35 spēles, kurās ticis pie 12 uzvarām, vidēji mačā ielaidis 3,17 vārtus un atvairījis 89% metienu. „Monsters” ir Centrālās divīzijas pastarīte ar 50 punktiem 62 mačos.

Ontario hokeja līgā (OHL) Renāra Krastenberga „Generals” ar 4:2 pārspēja „Wolves”. Latviešu uzbrucējs piecas reizes meta pa vārtiem, maču noslēdzot ar -1. Pēc 61 spēles Krastenberga kontā ir 21 vārti un 17 piespēles, bet „Generals” jau garantējusi sev vietu OHL izslēgšanas spēlēs, ar 75 punktiem 68 mačos ieņemot piekto vietu Austrumu konferencē.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Vernera Egles „Capitols” ar 6:3 uzvarēja „Flying Aces”. Latvietis mačā nepiedalījās, viņa statistika ir sekojoša – 11 vārti un septiņas piespēles 42 mačos, pēdējo reizi gūstot vārtus 17. februārī.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Ontario Hockey League – Official Site of...
USHL