Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atstāj sausā Ķēniņa komandu, Cibuļskim piespēle Čehijā

Merzļikins atstāj sausā Ķēniņa komandu, Cibuļskim piespēle Čehijā
Elvis Merzļikins. Foto: hclugano.ch

Šveicē latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina "Lugano" ar 7:0 sagrāva uzbrucēja Ronalda Ķēniņa "Lausanne", bet Harija Vītoliņa "Davos" zaudēja cerības iekļūt izslēgšanas mačos, savukārt, Čehijā ar piespēli atzīmējās Oskars Cibuļskis, palīdzot "Mountfield" tikt pie sausā panākuma.

Čehija

Tršinecas “Očelari” ar 5:0 sagrāva Litvinovas “Verva”. Guntim Galviņam otrais lielākais spēles laiks komandā – 22:04 minūtes. Ar rezultativitāti aizsargs neatzīmējās, toties maču noslēdza ar pozitīvu lietderību +2. Šosezon “Očelari” 58. numurs aizvadījis 40 spēles, kurās guvis trīs vārtus, atdevis sešas piespēles un nopelnījis +11 koeficientu. “Očelari” ierindojusies ceturtajā pozīcijā ar 84 punktiem 46 mačos.

Sauso uzvaru izcīnīja arī “Mountfield”, kas ar 3:0 pārspēja “Kometa”. Oskars Cibuļskis laukumā pavadīja 18:26 minūtes, atzīmējoties ar devīto piespēli šosezon. Aizsarga kontā arī divi vārti 42 mačos. Uzbrucējs Māris Bičevskis (2+8 41 spēlē) šodien nebija pieteikumā. “Mountfield” tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas, un komanda pakāpās uz otro vietu.

Roberts Bukarts 20 minūšu laikā astoņas reizes meta pa “Olomouc” vārtiem, kas neizglāba viņa “Sparta” no zaudējuma – 1:3. Uzbrucējs klusē jau četras spēles, bet visas sezonas garumā Bukarts guvis piecus vārtus un atdevis 16 piespēles. Ar 68 punktiem 46 spēlēs komanda no Čehijas galvaspilsētas ieņem astoto vietu.

Šveice, Vācija

“Lugano” ar Elvi Merzļikinu vārtos sagrāva Ronalda Ķēniņa “Lausanne” ar 7:0. Latviešu vārtsags atvairīja visus 16 metienus, otro reizi pusotras nedēļas laikā aizvadot sauso spēli. Tikmēr Ķēniņam 15:48 minūtes un -2 lietderība, bet sezonas laikā uzbrucējs sakrājis 26 (9+17) punktus 43 spēlēs. “Lugano” ieņem septīto pozīciju, bet “Lausanne” – trešo.

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā “Davos” zaudējusi teorētiskās iespējas kvalificēties izslēgšanas spēlēm, piedzīvojot neveiksmi pret “Bern” ar 3:4. Divu Latvijas treneru komandai ir 37 punkti 44 mačos un tikai viena uzvara pēdējos piecos mačos. Izkļušana no 11. vietas ir neiespējama arī teorētiski.

DEL pastarīte “Wild Wing” cieta sakāvi pret “ERC Ingolstadt” ar 1:4. Rihards Bukarts spēlēja otrajā maiņā, komandas vienīgajā vārtu guvumā nepiedalījās. Bukarts-jaunākais guvis astoņus vārtus un atdevis 11 piespēles 38 mačos. “Wild Wings” izcīnījusi 45 punktus 48 spēlēs un ieņem 14. vietu līgā.

Alpi, Francija, Norvēģija

Maksima Ponomarenko “Stjernen”, kas iepriekšējā mačā pārtrauca 13 zaudējumu sēriju, šodien piekāpās trešajā pozīcijā esošajai “Stavanger” ar 4:8. Latvijas aizsargs nopelnīja pozitīvu lietderību +1, bet laukumā pavadīja 19:04 minūtes. “Stjernen” garantējusi sev dalību izslēgšanas mačos, šobrīd komanda ieņem astoto vietu no deviņām Norvēģijā. Ponomarenko 3+3 aizvadītajās 42 spēlēs un negatīva lietderība -13.

“Rittner Buam” ar 1:0 pieveica “Cortina” Alpu hokeja līgas spēlē. Imantam Leščovam (6+16 35 spēlēs) pozitīvā lietderība +1, bet Oļegam Šišļaņņikovam (14+22 35 mačos) tikai divas soda minūtes. Latvijas hokejistu pārstāvētā vienība ieņem trešo vietu līgā.

Francijas čempionātā ar piespēlēm atzīmējās Elvijs Biezais, kuram tagad 41 (17+24) punkts un Roberts Jekimovs, kuram tagad 23 (8+15), palīdzot “Rapaces” tikt galā ar “Aigles” – 3:1. Ar 62 punktiem 41 spēlē “Rapaces” ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
Hjem
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
#swissmadehockey | Swiss Ice Hockey Federation
Alps Hockey League

     [+] [-]

, 2019-02-20 10:00, pirms 5 gadiem
Prieks, ka Elvis ieskrienas!