Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks ielaiž četrus vārtus, Gudļevskis paliek rezervē komandas uzvarā

Kivlenieks ielaiž četrus vārtus, Gudļevskis paliek rezervē komandas uzvarā
Matīss Kivlenieks "Monsters" vārtos
Foto: John Saraya, www.clevelandmonsters.com

Aizvadītajā naktī vārtsargs Matīsa Edmunda Kivlenieka „Monsters” piekāpās „Wolves” ar 3:5 Amerikas hokeja līgas (AHL) mačā, latvietim atvairot 18 no 22 metieniem.

Divas reizes „Monsters” izvirzījās vadība, bet pēc 40 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 3:3. Izšķiroša izrādījās pēdējā trešdaļa, kad „Wolves” vēl vienu reizi pārspēja latviešu vārtsargu un iemetot piekto ripu jau tukšos vārtos. Kivleniekam tā bija 30. spēle šosezon, var viņu vārtos komanda tikusi pie desmit uzvarām, bet pats Matīss vidēji mačā ielaiž 3,03 vārtus un atvaira 89,5% metienu. Cits latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet viņa „Sound Tigers” apspēlēja „Wolf Pack” ar 4:0.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Verners Egle atzīmējās ar trīs metieniem un -2 lietderību „Capitols” zaudējumā pret „Roughriders” ar 2:4. Šosezon 34 mačos uzbrucējs guvis 11 vārtus un atdevis sešas piespēles.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
USHL