Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam un Vītoliņam uzvaras, Rihardam Bukartam rezultatīva piespēle Vācijā

Rolands Eliņš

Merzļikinam un Vītoliņam uzvaras, Rihardam Bukartam rezultatīva piespēle Vācijā
Elvis Merzļikins. Foto: blick.ch

Šodien pie uzvarām Šveices hokeja līgā tika Elvja Merzļikina un Harija Vītoliņa komandas, kamēr Čehijā latviešu pārstāvētie klubi spēlēja ar dažādām sekmēm.

Čehijas hokeja līgā Roberta Bukarta un Gunta Galviņa pārstāvētā „Ocelari” viesos ar 5:2 pieveica Pardubices „Dynamo” vienību. Bukarts spēlēja 13:31 minūti, izdarīja piecus metienus (labākais rādītājs komandā) un nopelnīja lietderības koeficientu plus viens, bet Galviņš 16:32 minūtēs nopelnīja divas soda minūtes un ieguva negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Citā mačā Edgars Kulda un Ralfs Freibers katrs izdarīja pa rezultatīvai piespēlei, palīdzot „Berani Zlin” viesos ar 4:1 pārspēt „Pirati”. Savukārt sausā sakāve Oskaram Cibuļskim un Mārim Bičevskim ar „Mountfield” – 0:4 pret Plzeņas „Skoda”. Abi Latvijas spēlētāji maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šveicē pie uzvaras tika Harija Vītoliņa vadītā „Davos”, savā laukumā ar 4:2 apspēlējot turnīra pastarīti „Lakers”. Pēc neilgās zaudējumu sērijas „Davos” vienībai šī bija otrā uzvara pēc kārtas. Uzvaru savai komandai sarūpēja arī Elvis Merzļikins, kurš „Lugano” vārtos atvairīja 30 no 32 metieniem mačā pret „Fribourg-Gotteron” (3:2). Merzļikina komanda turnīra tabulā gan tāpat saglabā tikai desmito vietu. Neveiksmīgs vakars tikmēr Ronaldam Ķēniņam un viņa „Lausanne”, kas ar 0:4 zaudēja „Ambri-Piotta”. Ķēniņš nospēlēja 16:46 minūtes, kurās tika pie lietderības koeficienta mīnus viens un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Vācijas DEL Rihards Bukarts izdarīja rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā „Schwenninger” ar 2:3 tomēr piekāpās „Kolner”. Bukarts piedalījās vārtu guvumā 49. minūtē, palīdzot samazināt atstatumu līdz minimumam, taču viņa komandai pret turnīra ceturtās vietas īpašnieci tomēr neizdevās tikt pie punktiem.

Austrijā Zintis Nauris Zuševics palīdzēja Grācas „99ers” ar 5:4 sīvā cīņā pieveikt „Salzburg”, bet Slovākijā Jāņa Andersona pārstāvētā „Nove Zamky” ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās „Zilina”

     [+] [-]

, 2019-01-19 11:43, pirms 5 gadiem
Vecais Bukijs rezultativitātē smagi krities, kkā neiet šogad.