Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Džeriņam 2+1 uzvarā, Punnenovs atvaira 35 metienus un aizvada sauso spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džeriņam 2+1 uzvarā, Punnenovs atvaira 35 metienus un aizvada sauso spēli
Andris Džeriņš
Foto: mountfieldhk.cz

Piektdienas vakarā Latvijas hokejisti aizvada spēles vairākos Eiropas čempionātos. Čehijā Andris Džeriņš ar lielisku sniegumu kaldināja komandas uzvaru pagarinājumā, savukārt Roberts Bukarts un Ralfs Freibergs savai komandai palīdzēja ar rezultatīvām piespēlēm.

Čehija

Hradeckrāloves "Mountfield" desmit sekundes pirms pamatlaika beigām ļāva pretiniekiem panākt izlīdzinājumu, taču pagarinājumā ar 4:3 viesos pieveica Brno "Kometa". Par galveno varoni kļuva Andris Džeriņš, kurš panākumu kaldināja ar diviem vārtiem un piespēli. Viņš 31. minūtē atklāja mača rezultātu, bet 45. minūtē atjaunoja "Mountfield" vadību. Tāpat centrs asistēja otrajos vārtos. Džeriņš laukumā pavadīja 19:11 minūtes, nopelnīja pozitīvu lietderību +2, izdarīja divus un bloķēja vienu metienu, vienu reizi izdarīja spēka paņēmienu un nopelnīja noraidījumu. Oskars Cibuļskis uz ledus pavadīja 21:52 minūtes, bloķēja četrus un pats izdarīja divus metienus, cīņu pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zlīnas "Aukro Berani" izbraukumā ar 3:2 pārspēja Pardubices "Dynamo", uzvaras vārtus iemetot 54. minūtē, un tajos asistēja aizsargs Ralfs Freibergs. Viņš laukumā pavadīja 23:33 minūtes, tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2, nopelnīja noraidījumu, izdarīja spēka paņēmienu un vienu reizi meta pa vārtiem. Arī Roberts Bukarts tika pie piespēles, palīdzot atklāt rezultātu. Viņš spēlēja 21:24 minūtes, izdarīja divus metienus, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie pozitīvas lietderības +2.

Somija

Otrajā līgā "Kettera" viesos ar 2:4 zaudēja "Hermes", lai gan mača vidū atradās vadībā ar divu ripu pārsvaru. Rūdolfs Maslovskis spēlēja zaudētāju trešajā maiņā, uz ledus pavadot 9:52 minūtes un nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Slovākija

"Nove Zamky" izbraukumā ar 2:0 apspēlēja "Orin Detva". Māris Jass laukumā pavadīja 14:43 minūtes, Artūrs Salija spēlēja 19:52 minūtes, izdarīja trīs metienus un zaudēja vienā iemetienā, bet Kaspars Saulietis uz ledus bija 13:20 minūtes un izdarīja divus metienus. Visiem latviešiem neitrāls lietderības koeficients.

"Žilina" viesos ar 2:5 piekāpās "Banska Bystrica". Jānis Andersons laukumā aizvadīja 12:30 minūtes un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šveice

"SCL Tigers" savā laukumā ar 1:0 pieveica Klotenes "Flyers", un vienīgie vārti tika gūti jau otrajā minūtē. Lielisku maču mājinieku vārtos aizvadīja Ivars Punnenovs, kurš nosargāja savu cietoksni neieņemtu, atvairot 35 pretinieku metienus. Citā mačā "Lugano" izbraukumā ar 6:3 pārspēja "Lausanne". Elvis Merzļikins atvairīja 30 no 33 metieniem. Latviešu vārtsargs divas reizes kapitulēja mazākumā.

Cīrihes "Lions" mājās ar 2:1 pārspēja "Biel-Bienne", lai gan pēc pirmās trešdaļas atradās iedzinējos. Ronalds Ķēniņš laukumā pavadīja 17:23 minūtes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vācija

Augsburgas "Panther" izbraukumā ar 2:3 piekāpās "Iserlohn Roosters", pretiniekiem visas ripas iemetot vairākumā. Arvīds Reķis spēlēja otrajā maiņā.

Austrija

Grācas "99ers" viesos ar 6:5 pagarinājumā pārspēja Dornbirnes "Bulldogs". Laika posmā no 9. līdz 26. minūtei "99ers" iemeta četras ripas pēc kārtas. Zintis Nauris Zuševics spēlēja ceturtajā maiņā, dueli pabeidzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Francija

"Lyon" izbraukumā ar 1:3 piekāpās "Nice", lai gan devītajā minūtē atklāja rezultātu, ar piespēli palīdzot aizsargam Renāram Demiteram, kurš maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu un diviem metieniem pa vārtiem. Savukārt Artūrs Mickevičs pa vārtiem meta piecas reizes, nopelnīja noraidījumu un negatīvu koeficientu -1.

"Epinal" viesos ar 4:1 pieveica "Strasbourg", divus vārtus gūstot pēdējo 69 sekunžu laikā. Uzvarētājiem nespēlēja Rolands Gritāns, bet zaudētājiem laukumā devās viens no trim latviešiem, nespēlējot Edmundam Augstkalnam un Sergejam Pečuram. Edgars Dīķis izdarīja divus metienus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Mulhouse" mājās ar 0:4 atzina "Grenoble" pārākumu, lai gan izdarīja par septiņiem metieniem vairāk. Artūrs Ševčenko izdarīja divus metienus un dueli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1, savukārt Rolands Vīgners bija neitrāls.

     [+] [-]

, 2018-01-19 21:58, pirms 6 gadiem
Izcili. Lieliski progresējis, būs stabils izlases līderis. Kamēr citi vienaudži bendē sevi kolhozā.

     [+] [-]

, 2018-01-19 22:10, pirms 6 gadiem
galīgi deģenerējies

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 22:16, pirms 6 gadiem
Kāpēc SC rakstos par leģionāriem ļoti reti tiek pieminēts tas, kuras vietas nacionālajos čempionātos ieņem mūsējo klubi?

  -2 [+] [-]

, 2018-01-19 22:40, pirms 6 gadiem
Daugaviņš kapteinis, Bukijs un Indraši par Asistentiem!

  +2 [+] [-]

, 2018-01-19 22:41, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc SC rakstos par leģionāriem ļoti reti tiek pieminēts tas, kuras vietas nacionālajos čempionātos ieņem mūsējo klubi?
tāpēc, ka šī tēma ir pabērna lomā SC.com autoriem - nav neviena, kas tiešii konkrēti būtu par šo atbildīgs, tad raksta tas, kuram attiecīgajā vakarā šis darbiņš tiek iesmērēts. Nav arī, tā teikt, iekšējā standarta, ko un par ko jāraksta. Vienā vārdā sakot, bardaks. Jau gada garumā, kopš SC.com vars nav Jānis Rubulis, kura pārziņā bij šis lauciņš.