Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram rezultatīva piespēle papildlaika zaudējumā

Emils Ozerinskis

Bļugeram rezultatīva piespēle papildlaika zaudējumā
Teodors Bļugers. Foto: Vilsbeijas/Skrantonas "Penguins"

Amerikas hokeja līgā zaudējumus 18. novembra naktī piedzīvojušas Latvijas hokejistu pārstāvētās. Ar rezultativitātes punktiem izdevās izcelties tikai Teodoram Bļugeram.

Vilsberijas/Skrantonas "Penguins" ar rezultātu 5:6 papildlaikā piedzīvoja zaudējumu pret Šarlotas "Checkers". Spēli sākot starta sastāvā Teodors Bļugers atzīmējās ar rezultatīvu piespēli pirmā perioda beigu daļā, kad "Penguins" panāca 3:1 vadību. Spēles laikā Bļugers vienu reizi izšķīrās par metienu uz pretinieku vārtiem un bija viens no retajiem komandā, kas noslēdza spēli ar pozitīvu +/- koeficientu +1.

Zaudējumu nācās piedzīvot ari Belevilas "Senators", kura ar rezultātu 1:2 atzina Bridžportas "Sound Tigers" pārspēku. "Senators" sastāvā sākuma pieciniekā laukumā devās kreisās malas uzbrucējs Rudolfs Balcers, kurš izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Tāpat ar neveiksmi nācās samierināties Lavalas "Rockets", piekāpjoties Sirakūzas "Crunch" ar rezultātu 4:6. Ņikita Jevpalovs nopelnīja divas soda minūtes par turēšanu, kas arī palika Latvijas hokejista vienīgais ieraksts statistikas rādītājos.

     [+] [-]

, 2018-11-18 11:39, pirms 5 gadiem
Jūs virsrakstus pārlasat pirms publicējat? 😅