Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanis rezultatīvs Baltkrievijā, Šišļaņņikovam astotie vārti Alpos

Brahmanis rezultatīvs Baltkrievijā, Šišļaņņikovam astotie vārti Alpos
HK ''Gomel'' kapteinis Edijs Brahmanis
Foto: hcgomel.by

Edijam Brahmanis divi vārti Baltkrievijā, Ērikam Ševčenko 1+1 Krievijā, bet Alpu hokeja līgā rezultatīvi bija gan Oļegs Šišļaņņikovs, gan Gatis Sprukts.

Baltkrievijas čempionātā “Gomel” sagrāva “Lida” ar 8:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva uzbrucējs Edijs Brahmanis. Latviešu hokejists šosezon ne tikai met ripas vārtos un piespēle partneriem (8+3 punkti 18 mačos), bet arī pilda komandas kapteiņa pienākumus.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) “Tsen Ton” uzvarēja “Dizel” ar 4:3, saglabājot vietu “play-off” zonā. Ēriks Ševčenko šajā panākumā atzīmējās ar gūtajiem vārtiem un piespēli 20:20 minūšu laikā, bet Nikolajs Jeļisejevs laukumā pavadīja par divām sekundēm vairāk, bet punktus nenopelnīja.

Zviedrijā ”Orebro” ar 1:3 piekāpās “Frolunda” – abas komandas mēģinā noturēties desmit vienību vidū, kurās varēs piedalīties izslēgšanas mačos. Rodrigo Ābols laukumā pavadīja 11:34 minūtes un ar rezultativitāti neizcēlās. Bez rezultativitātes punktiem “Kettera” zaudējumā ar 2:5 pret “Keupa” Somijas “Mestis” līgā palika Rūdolfs Maslovskis, kurš uz ledus bija par divām sekundēm mazāk, nekā Ābols.

Alpu hokeja līgas komandas “Kitzbuheler” līdzjutēji turpina priecāties par latviešu uzbrucēja Oļega Šišļaņņikova rezultativitāti. Lai gan šodien komanda papildlaikā piekāpās “Neumarkt Ecna”, pats uzbrucējs atzīmējās ar kārtējo, nu jau astoto vārtu guvumu, bet kopā Šišļaņņikovs šosezon iekrājis 15 rezultativitātes punktus. Cits latviešu uzbrucējs Gatis Sprukts šajā cīņā atzīmējās ar vienu piespēli, nopelnot 12. (5+7) punktu šosezon.

Šveicē neveiskmes piedzīvoja abu latviešu vārtsargu pārstāvētās komandas. Elvis Merzļikins atvairīja 26 no 29 metieniem “Lugano” zaudējumā pret “Biel-Benne”, bet Ivars Punnenovs tika galā ar 28 no 32 metieniem “Tigers” neveiksmē pret “Lausanne”.

Kamēr Ervīns Muštukovs kopā ar “Steelers” cīnās Kontinentālajā kausā, Lielbritānijā turpinās valsts čempionāts. 13 vārtu spēlē “Fife Flyers” uzveica “Devils”, un divas piespēles ir aizsarga Ričarda Birziņa kontā. Šķiet, ka nekas vairs nepalīdzēs “Capitals” izglābt sezonu – komanda piedzīvoja 14. zaudējumu 15 mačos, ar 1:7 piekāpjoties “Storm”, latviešu trio - Ņikita Koļesņikovs, Rihards Grigors un Juris Upītis vienīgajā vārtu guvumā nepiedalījās.