Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram divas piespēles "Penguins" uzvarā un mača pirmās zvaigznes gods

Bļugeram divas piespēles "Penguins" uzvarā un mača pirmās zvaigznes gods
Teodors Bļugers
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Teodors Bļugers atzīmējās ar divām piespēlēm "Penguins" uzvarētajā mačā AHL, bet NCAA rezultatīvas piespēles Haralda Egles un Eduarda Tralmaka kontā

Amerikas hokeja līgā (AHL) “Penguins” iemeta četras ripas “Devils” vārtos un svinēja uzvaru ar 4:3. Teodoram Bļugeram šajā mača divas rezultatīvas piespēles, divi metieni pa vārtiem un +2 lietderība, tieši Teodoru atzina par spēles pirmo zvaigzni. Cits latvietis, aizsargs Kristofers Bindulis nebija rezultatīvs “Bears” uzvarā pāŗ “Bruins”, toties maču pabeidza ar +1.

Otro spēli Austrumu krasta hokeja līgā (ECHL) aizvadīja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, kurš uzsāka maču sākumsastāvā. Viņa “Solar Bears” piekāpās “Swamp Rabbits” ar 1:4, pašam uzbrucējam viens metiens, četras soda minūtes un -1.

Ontario hokeja līgā (OHL) “Generals” neizdevās tikt pie panākuma spēlē pret “Steelheads” – 2:4. Renārs Krastenbergs trīs reizes meta pa vārtiem un vienu reizi devās uz noraidīto soliņu. Savukārt Rietumu hokeja līgā (WHL) “Tigers” ar 3:4 piekāpās “Broncos” neskatoties uz metienu pārsvaru 42:16. Kristiānam Rubīnam viens metiens un -1 lietderība.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Vernera Egles “Capitols” ar 1:2 zaudēja “Musketeers”, bet Ēriks Žohovs nepiedalījās “Phantoms” zaudējumā pret ASV izlasi ar 5:8.

NCAA čempionātā “American Int’l” piekāpās “Robert Morris”, Jānim Jakam trīs metieni pa vārtiem. “Clarkson” ar 5:2 pieveica ”Colgate”, Haralds Egle atzīmējās ar piespēli. “Quinnipiac” sagrāva “Brown” ar 5:0, Kārlim Čukstem viens metiens pa vārtiem. “Maine” arī iemeta piecas ripas pretinieku vāŗtos un svinēja uzvaru pār “Boston University” ar 5:2. Eduardam Tralmakam viena piespēle un -1 lietderība. Mareks Mītens šodien nespēlēja, bet viņa “Lake Superior” pārspēja “Alabama Huntsville” – 3:1. Un visbeidzot, “Arizona State” kapitulēja “Penn State” ar 0:7, spēles protokols pagaidām nav pieejams.

     [+] [-]

, 2017-11-18 10:17, pirms 6 gadiem
mazajam Bļugeram ar šonakt 0+2 un spēles 2. zvaigznes tituls: Game Summary | North American Hockey League | NAHL .
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +9 [+] [-]

, 2017-11-18 11:26, pirms 6 gadiem
Ernijzz rakstīja: Šitam patriotam uz krekla joprojām rakstīts Blueger?
Tā nu bija viņam tur iegājies. Nu un? Uz pasaules čempi tak atbrauca un labi nospēlēja.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-18 11:33, pirms 6 gadiem
SPHL kārtējos mačus aizvadīja trīs latviešu pārstāvētie klubi,Macon Mayhem bez aizsarga Kristapa Nīmaņa sastāvā spēles pagarinājumā piedzīvoja zaudējumu ar 5-6.
Roanoke vs Macon Mayhem - Southern Professional...
bet aizsargu Ralfa Grinberga un Kristapa Bazeviča pārstāvētā Mississippi RiverKings izcīnija uzvaru ar 5-3,Kristaps Bazevičš atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem,bet Ralfs Grinbergs 0+2 un 2.min noraidījumu.
Birmingham vs Mississippi RiverKings - Southern...

  +8 [+] [-]

, 2017-11-18 11:36, pirms 6 gadiem
Ernijzz rakstīja: Šitam patriotam uz krekla joprojām rakstīts Blueger?
Ozoliņš arī NHL bija Ozolinsh, lai gan Skrastiņam vai Biedriņam beigās -sh nelika. Tīri amerikāņu variācija par tēmu. Kā savulaik viņu tajā Minesotas videnā pierakstīja, tā arī velkas līdzi.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-18 11:43, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ozoliņš arī NHL bija Ozolinsh, lai gan Skrastiņam vai Biedriņam beigās -sh nelika. Tīri amerikāņu variācija par tēmu. Kā savulaik viņu tajā Minesotas videnā pierakstīja, tā arī velkas līdzi.
Pareizi. Cilvēkam daudzi gadi Amerikā pavadīti. Un vispār, kāda starpība ar kādu uzvārdu maizīti pelna? Formā ar trim zvaigznēm viņš tak ir tieši Bļugers nevis Blueger...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-11-18 14:18, pirms 6 gadiem
Ovečkinam arī uz muguras rakstīts Ovechkin, tu padomā tikai!
Un viņs vēl aicina balsot par Putinu!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-18 14:27, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Ovečkinam arī uz muguras rakstīts Ovechkin, tu padomā tikai!
Un viņs vēl aicina balsot par Putinu!
tikai oxa māk tā pilnīgi ne pa tēmu kaut ko beztolkā iepļūtīt...

     [+] [-]

, 2017-11-18 15:32, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ozoliņš arī NHL bija Ozolinsh, lai gan Skrastiņam vai Biedriņam beigās -sh nelika. Tīri amerikāņu variācija par tēmu. Kā savulaik viņu tajā Minesotas videnā pierakstīja, tā arī velkas līdzi.
Ozo bija pasaulē zināms ar -sh galā vēl pirms NHL. Jo tā bijaviņa PSRS ārzemju pasē

  -3 [+] [-]

, 2017-11-18 15:37, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pareizi. Cilvēkam daudzi gadi Amerikā pavadīti. Un vispār, kāda starpība ar kādu uzvārdu maizīti pelna? Formā ar trim zvaigznēm viņš tak ir tieši Bļugers nevis Blueger...
Tajā pat laikā der atcerēties, kā cilvēki šūmējās, kad Artjoms Rudņevs uz krekla gribēja rakstīt "Rudnev".