Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Bukartam un Freibergam pa piespēlei, Punnenovs uzvar Ķēniņu

Bukartam un Freibergam pa piespēlei, Punnenovs uzvar Ķēniņu
Ivars Punnenovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Ar rezultatīvām piespēlēm komandas zaudējumā Čehijas Ekstralīgā izcēlušies Roberts Bukarts un Ralfs Freibergs, savukārt Ivara Punennova pārstāvētā komanda Šveices spēcīgākajā čempionātā pieveica Ronaldu Ķēniņu un Cīrihi.

Čehijas Ekstralīgā Roberta Bukarta, Riharda Bukarta un Ralfa Freiberga ''Aukro Berani'' piedzīvoja pamatīgu 3:7 sakāvi pret ''Vitkovice Ridera''. Roberts uz ledus pavadīja 19:32 minūtes, atdeva rezultatīvu piespēli komandas trešajā vārtu guvumā, izdarīja divus metienus pa vārtiem, zaudēja vienīgajā iemetienā un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficienta. Rihards spēlēja 12:42 minūtes, divreiz meta pa vārtiem un iekrāja negatīvu lietderību mīnus viens. Ralfam 22:00 minūtes, piespēle otrajos vārtos, trīs metieni un negatīva lietderība (-1).

Oskara Cibuļska un Andra Džeriņa Hradeckrālovas "Mountfield" ar 3:1 apspēlēja ''Bili Tygri''. Oskars spēlēja 18:24 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Andris nebija savas komandas pieteikumā.

Šveices spēcīgākajā čempionātā ''Lugano'' ar Latvijas vārtsargu Elvi Merzļikinu uz soliņa ar 1:3 zaudēja ''EHC Kloten''. Ronalds Ķēniņš ''ZSC Lions'' 2:3 zaudējumā pret ''Tigers'' spēlēja tikai 4:32 minūtes, bet paspēja atdot vienu rezultatīvu piespēli un iekrāt lietderību plus viens. 16. minūtē Ronaldam spēle beidzās saņemot 5+20 sodu līdz spēles beigām. Vārtsargs Ivars Punnenovs ''Tigers'' rindās atvairīja 19 no 21 pretinieku izdarītajiem metieniem pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation


, 2017-10-18 00:36, pirms 7 gadiem
Lieliska diena mūsējiem Šveices 2.līgā - gan T.Andersons, gan Lazarevs guvuši vārtus.
, 2017-10-18 07:15, pirms 7 gadiem
Džeriņam neveiksmīgs sezonas sākums.
, 2017-10-18 09:07, pirms 7 gadiem
Kas ir ar Andri, varbūt trauma?
, 2017-10-18 12:24, pirms 7 gadiem
Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK

Ābols pārtver ripu un piespēlē, kolēģis iemet vienīgo ripu "Rögle" uzvarā finālcīņā

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) finālsērijā otro no divām pirmajām izbraukuma cīņām uzvarējusi Engelholmas "Rögle", kura "Skellefteå" komandai reabilitējās (1:0) par zaudējumu sestdien.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

Jāgram piederošā "Rytíři" trešo gadu pēc kārtas iztur Ekstralīgas kvalifikāciju

Piektajā Čehijas hokeja Ekstralīgas kvalifikācijas turnīrā pēc kārtas piedalījās Kladno "Rytíři", trešo gadu pēc kārtas pārliecinoši uzvarot sērijā. Čehu hokeja leģendai Jaromīram Jāgram piederošais klubs šovakar Brno atspēlējās un pieveica (4:3) Vsetīnas "Robe", sērijā uzvarot ar 4-0.
Kristers Gudļevskis. Foto: AFP/Scanpix

Gudļevskis arī šogad rīko specializētu nometni Latvijas jaunajiem vārtsargiem

Vācijas DEL līgas labākais vārtsargs un PČ bronzas medaļnieks Latvijas izlases sastāvā Kristers Gudļevskis šovasar Volvo SC ledus hallē no 13. līdz 19. jūnijam rīko specializēto vārtsargu nometni Latvijas jaunajiem hokejistiem.