Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ķēniņam 1+1 kausā, Francijā četru latviešu duelī pie punktiem tiek trīs

Ķēniņam 1+1 kausā, Francijā četru latviešu duelī pie punktiem tiek trīs
Ronalds Ķēniņš kopā ar komandas biedriem atzīmē gūtos vārtus. Foto: Lausanne

Šveices kausa 1/16 finālā rezultatīvu maču aizvadīja "Lausanne", un Ronalds Ķēniņš tika pie diviem punktiem. Francijā laukumā devās astoņi Latvijas hokejisti, un veiksmīgs mačs Artūram Mickēvičam, bet gūtie vārti Rolandam Vīgneram.

Šveice

Kausa 1/16 finālā "Lausanne" izbraukumā pārliecinoši ar 7:2 sakāva "Ajoie". Ronalds Ķēniņš spēlēja pirmajā maiņā, vairākumā gūstot komandas sestos vārtus, bet mazākumā izdarot rezultatīvu piespēli otrajos. Sekmīgs mačs arī "SCL Tigers", kas viesos ar 6:0 uzvarēja "Basel/KLH". Pusi mača vārtus sargāja Ivars Punnenovs, tomēr informācijas par atvairītajiem metieniem nav.

Francija

"Mulhouse" izdevās savā laukumā ar 2:0 pieveikt "Chamonix", un roku panākuma izcīnīšanā pielika arī latvieši. Rolands Vīgners raidīja ripu tukšos vārtos un guva komandas otros vārtus, bet viņam piespēlēja Sandis Zolmanis. Vīgnera kontā trīs metieni un lietderības koeficients +2, Zolmanim viens metiens un +1, bet Artūrs Ševčenko izdarīja vienu metienu un maču pabeidza ar neitrālu lietderību.

"Nice" mājās ar 6:1 pārmācīja "Strasbourg", un Ervīns Muštukovs uzvarētāju vārtos tika galā ar 22 no 23 metieniem.

"Lyon" izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā pārspēja "Gap". Laukumā satikās četri latvieši. Uzvarētāju rindās veiksmīgs mačs Artūram Mickēvičam, kurš rezultatīvi piespēlēja abos vārtu guvumos. Savukārt Martinam Lavrovam divi metieni un neitrāla lietderība. Zaudētājus rindās Elvijs Biezais un Roberts Jekimovs rezultatīvi asistēja vienīgajos vārtos. Biezajam trīs metieni un pozitīva lietderība +1, tāds pats koeficients arī Jekimovam, kurš pa vārtiem nemeta.

Slovākija

"Nove Zamky" viesos ar 3:2 pieveica "Žilina", uzvaras vārtus gūstot 57. minūtē. Jānis Andersons spēlēja pirmajā aizsardzības pārī, laukumā pavadot 13:38 minūtes un izdarot vienu metienu. "Poprad" izbraukumā ar 1:4 atzina "Nitra" pārākumu. Artūrs Salija spēlēja trešajā maiņā. Aizsargs uz ledus pavadīja 16:23 minūtes un izdarīja trīs metienus. Abiem latviešiem lietderības koeficients neitrāls. "Nove Zamky" ir vienīgā komanda, kas izcīnījusi četras uzvaras četrās spēlēs, bet "Poprad" ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem atrodas tabulas vidū.

Norvēģija

"Stjernen" savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienos apspēlēja "Stavanger". Maksims Ponomarenko spēlēja otrajā aizsargu pāri, laukumā aizvadot 15:58 minūtes. Viņa kontā pozitīvs lietderības koeficients +1 un divu minūšu noraidījums par bloķēšanu. "Stjernen" tā bija pirmā uzvara un pirmie punkti jaunajā sezonā aizvadītajos četros mačos.

Anglija

"Fife Flyers" izbraukumā ar 4:1 apspēlēja "Guildford Flames". Ričards Birziņš uzvarētāju rindās palika bez punktiem.

VHL

Krievijas Augstākajā līgā Leonīda Tambijeva vadītā Sanktpēterburgas "Dynamo" izbraukumā ar 3:4 bullīšos zaudēja "Tambov". Vēl desmit minūtes pirms beigām viesi bija vadībā ar 3:1, taču iegūto pārsvaru neprata nosargāt.


, 2018-09-19 06:56, pirms 6 gadiem
Formas gan baisas!
, 2018-09-19 07:30, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Formas gan baisas!
Tieši tā, simpātiskas formas ir tikai vissavienibas sadraudzības līgā!
, 2018-09-19 07:41, pirms 6 gadiem
Brožes k-gs ir haltūrists:
Sekmīgs mačs arī "SCL Tigers", kas viesos ar 6:0 uzvarēja "Basel/KLH". Pusi mača vārtus sargāja Ivars Punnenovs, tomēr informācijas par atvairītajiem metieniem nav.
un to, ka šajā spēlē, bez Punnevova Tīģeru sastāvā bija arī Rihards Melnalksnis, kuram 0+1 šajā spēlē, to, protams nav vērts pieminēts.... https://www.sihf.ch/de/game-center/... .
Tāpat GKC Lions (kuri ar 1:7 pakāsa Davosai) sastāvā spēlēja Rihards Puide https://www.sihf.ch/de/game-center/... .
Foto: North Bay Battalion
25

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
10

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.