Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Robertam Bukartam vārti, piespēle un uzvara pār Kontinentālās hokeja līgas klubu "Sochi"

Agris Suveizda

Robertam Bukartam vārti, piespēle un uzvara pār Kontinentālās hokeja līgas klubu "Sochi"
Roberts Bukarts
Foto: hcocelari.cz

Gatavojoties jaunajai sezonai, pārbaudes spēles aizvadīja Latvijas hokejistu Roberta Bukarta, Riharda Bukarta, Rodrigo Ābola un Ivara Punnenova pārstāvētie klubi.

Uzvaru pārbaudes spēlē pār Kontinentālās hokeja līgas komandu "Sochi" svinēja Tršinecas "Ocerali", kas uzvarēja ar rezultātu 3:1. Roberts Bukarts kopā ar Martinu Rūžičku un slovāku uzbrucēju Tomāšu Marcinko spēlēja pirmajā maiņā un piedalījās divos vārtu guvumos. Vispirms 29. minūtē viņš palīdzēja panākt 1:0, bet 51. minūtē realizēja vairākumu un guva pēdējos vārtus spēlē (3:1). "Sochi" iepriekšējā regulārajā sezonā ieņēma sesto vietu Rietumu konferencē un Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 1-4 zaudēja Helsinku "Jokerit".

"Bodensee" kausa finālā iekļuva Riharda Bukarta pārstāvētais Vācijas klubs Švenningeres "Wild Wings", kas nenoturēja 3:1 un 4:3 vadību, tomēr pagarinājumā ar 5:4 pieveica Rāvensburgas "Towerstars". Bukarts piedalījās vienā vārtu guvumā. Rīt finālā pretī stāsies Klotenes "Flyers".

Savukārt Ķelnes kausu ar uzvaru pār mājinieci Ķelnes "Haie" pabeidza Zviedrijas "Orebro". Rodrigo Ābola pārstāvētā vienība uzvarēja ar 3:1. Tikmēr citā šā turnīra spēlē Šveices "Tigers" ar Ivaru Punnenovu vārtos atzina Zviedrijas 11. spēcīgākā kluba "Rogle" pārākumu (1:3). "Rogle" un "Orebro" ir pa sešiem punktiem, bet "Tigers" un "Haie" ir attiecīgi trīs un nulle punktu. Vietu sadalījums kļūs zināms rīt, kad pēdējo spēli aizvadīs "Rogle" un "Haie".

Izmantotie resursi:
https://www.wildwings.de/web/saison...
https://www.hcocelari.cz/zapas.asp?...
Testspiel: Rögle BK vs. SCL Tigers | SCL Tigers
https://www.orebrohockey.se/gamecen...
https://www.haie.de/news/koeln-cup-...

  -2 [+] [-]

, 2018-08-19 01:11, pirms 6 gadiem
Molodčiki mūsējie! It sevišķi Bukarts. Par punktiem pret KHL komandām sapņo katrs hokejists.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-19 02:07, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Molodčiki mūsējie! It sevišķi Bukarts. Par punktiem pret KHL komandām sapņo katrs hokejists.
Teicama Ģēre !!!!!!!! Molodčiks !!!!! Ģērēsim !!

  -1 [+] [-]

, 2018-08-19 03:47, pirms 6 gadiem
Čehu līga tas ir spēks. KHL tas ir vājums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja