Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam vārti uzvarētā pārbaudes spēlē

Andrejs Siliņš

Daugaviņam vārti uzvarētā pārbaudes spēlē
Kaspars Daugaviņš
Foto: Grigorijs Sokolovs un Boriss Teplickis / HC "Torpedo"

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš piektdien guva vārtus Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārbaudes spēlē pret Šveices komandu "Thurgau" - 4:1.

Pētera Skudras trenētā "Torpedo", turpinot gatavošanos jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, šovakar Šveicē ar 4:1 ļoti pārliecinoši apspēlēja Šveices pēc spēka otrās līgas vienību "Thurgau", ko pārstāv Toms Andersons. Pirmos vārtus "Torpedo" labā trīs minūtes un 15 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām guva Kaspars Daugaviņš.

Jauno KHL sezonu "Torpedo" sāks jau ceturtdien, izbraukumā tiekoties ar Hantimansijskas "Yugra".

Šveicē "Lions" ar 5:1 viesos sakāva otrās līgas komandu "Winterthur". Ronalds Ķēniņš spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā, bet ar rezultativitāti neizcēlās.

Zviedrijā Rodrigo Ābola pārstāvētā "Orebro" ar 4:0 sakāva "Rogla", taču par Ābola gaitām mačā nav pieejama sīkāka informācija.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-08-19 08:45, pirms 7 gadiem
fanotajs c rakstīja: Izkļuviši no pelavu dinamas žņaugiem,visi spēlē tikai labāk
Arvien slimāks paliec,neārstējies.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-19 12:42, pirms 7 gadiem
fanotajs c rakstīja: Izkļuviši no pelavu dinamas žņaugiem,visi spēlē tikai labāk
par tiem, kas spēlē KHL, var priecāties. Bet priecāties par to, ka dabū dažus punktus kaut kādā padibenes Slovākijas līgā....