Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam Čempionu līgā četras soda minūtes, Muštukovam - divas

Agris Suveizda

Merzļikinam Čempionu līgā četras soda minūtes, Muštukovam - divas
Elvis Merzļikins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kamēr Kontinentālās hokeja līgas klubi turpina gatavoties sezonai un aizvada pārbaudes spēles, jau sākušās cīņas Čempionu līgā hokejā. Elvis Merzļikins un "Lugano" sāka ar uzvaru Vācijā, savukārt Ervīns Muštukovs un Herberts Vasiļjevs pirmajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Ar zaudējumu Čempionu līgu sāka Šefīldas "Steelers", kas 2346 skatītāju klātbūtnē mača izskaņā piekāpās Zviedrijas klubam HV71 (3:5). "Steelers" atspēlēja divu vārtu deficītu, no 1:3 panākdama 3:3, tomēr mājinieki 51. un 56. minūtē iemeta vēl pa ripai un uzvarēja ar 5:3. Ervīns Muštukovs atvairīja 36 no 41 metiena un nopelnīja divu minūšu sodu. Vēl šajā grupā ir Zalcburgas "Red Bull".

Ar neveiksmi sāka arī Krēfeldes "Pinguine", kas savā laukumā 2470 skatītāju klātbūtnē ar 0:2 piekāpās Oulu "Karpat". Herberts Vasiļjevs izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Pagājušās sezonas Čempionu līgas finālistei tā bija jau otrā uzvara divās spēlēs – iepriekš "Karpat" ar 4:2 pārspēja Vītkovices "Steel".

Visbeidzot, Šveices "Lugano" izbraukumā atspēlēja divu vārtu deficītu un 7805 skatītāju klātbūtnē ar 3:2 apspēlēja Manheimas "Adler". Elvis Merzļikins atvairīja 32 no 34 metieniem un nopelnīja četras soda minūtes, vispirms 38. minūtē pie rezultāta 2:2 par klupināšanu komandu uz 69 sekundēm atstāja trijatā, bet 55. minūtē pie rezultāta 3:2 atkal tika sodīts par klupināšanu. Šajā grupā ir arī Tamperes "Tappara".

Nikolaja Pučkova vārdā nosauktajā turnīrā uzvarēja Helsinku "Jokerit", kas šovakar Sanktpēterburgā ar rezultātu 6:3 apspēlēja vietējo SKA. Beigās abām komandām bija pa sešiem punktiem trijos mačos. Artūrs Kulda kopā ar somu Villi Lajunenu spēlēja "Jokerit" otrajā aizsargu pārī un trešās trešdaļas sākumā pie rezultāta 3:1 savas komandas labā īsā laikā nopelnīja divus noraidījumus. Izcietis pirmo, pie otrā divīša Kulda tika jau pēc 15 sekundēm.

Pie Maskavas mēra kausa tika Maskavas "Dynamo", kas ar rezultātu 6:2 apspēlēja Podoļskas "Vityaz" (6:2). Maskavas "Dynamo" turnīru pabeidza ar astoņiem punktiem, un šovakar galvaspilsētas klubam derēja arī zaudējums viena punkta vērtībā. Otro vietu ar sešiem punktiem ieņēma Maskavas CSKA, "Vityaz" finišēja ar trim, bet Maskavas "Spartak" – tikai ar vienu. "Dynamo" spēlēja bez virknes hokejistu, ieskaitot arī Mārtiņu Karsumu. Pārbaudes spēli aizvadīja arī Roberta Bukarta pārstāvētais Zlīnas PSG, kas ar 2:5 piekāpās Bratislavas "Slovan".

Izmantotie resursi:
Хоккей. Турнир имени Н.Г.Пучкова . Игра номер 6...
«Динамо» - обладатель Кубка Мэра Москвы! - ХК...
Gamecentre | championshockeyleague.com
Gamecentre | championshockeyleague.com
Gamecentre | championshockeyleague.com

     [+] [-]

, 2016-08-18 23:59, pirms 8 gadiem
Artūrs Kulda kopā ar somu Villi Lajunenu spēlēja "Jokerit" otrajā aizsargu pārī un trešās trešdaļas sākumā pie rezultāta 3:1 savas komandas labā īsā laikā nopelnīja divus noraidījumus. Izcietis pirmo, pie otrā divīša Kulda tika jau pēc 15 sekundēm

ā, ja noraidās, tas nozīmē, ka tas ir savas komandas labā. oriģināls domu gājiens.