Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Roberts Jekimovs pārceļas no "Zilajām lapsām" uz "Baltajiem vanagiem"

Roberts Jekimovs pārceļas no "Zilajām lapsām" uz "Baltajiem vanagiem"
Roberts Jekimovs
Foto: Tonni Paibjerg/Faceoff.dk

Latviešu hokejists Roberts Jekimovs arī nākamajā sezonā spēlēs Dānijā, taču mainījis komandu - uzbrucējs atstājis Herningas "Blue Fox" un pievienojies Fredrikshavnas "White Hawks".

Roberts Jekimovs aizvadītajā sezonā Herningas rindās 44 spēlēs sakrāja 39 punktus (21+18), kā arī nospēlēja trīs mačus Latvijas izlases rindās pārbaudes spēlēs, izceļoties ar trim punktiem (1+2). Uz pasaules čempionātu Jekimovs gan netika uzaicināts. Pēdējo reizi pasaules čempionātā viņš spēlēja 2013. gadā.

Fredrikshavnas "White Hawks" būs jau trešais Dānijas klubs, kurā spēlēs Jekimovs. Pēdējās četras sezonas pēc kārtas "White Hawks" tikusi pie Dānijas bronzas. Agrāk šajā klubā spēlējuši arī Oļegs Sorokins, Vjačeslavs Fanduļs un Sergejs Seņins.

27 gadus vecais Jekimovs iepriekš spēlējis arī Zviedrijas, Somijas un Austrijas līgās, kā arī guvis minimālu pieredzi Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), 2014./2015. gada sezonā piedaloties divās spēlēs Mitišču "Atlant" rindās.

Izmantotie resursi:
PRESSEMEDDELELSE: Roberts Jekimovs til White Hawks
Elite Prospects - Hockey Players and Transactions

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-18 19:59, pirms 7 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Ļoti talantīgs spēlētājs, kas diemžēl talantu iznieko tusejot pa klubiem
vai ta vēljoprojām?!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-18 20:09, pirms 7 gadiem
Cibuļskis nākamsezon spēlēs kopā ar Džeriņu HK Mauntfied

     [+] [-]

, 2017-05-18 21:29, pirms 7 gadiem
Jekimovs joprojām Jaunais, Perspektīvais?!
Var izšaut kuru katru gadu?!