Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Muštukovs pagarina līgumu ar Lielbritānijas klubu "Steelers"

Muštukovs pagarina līgumu ar Lielbritānijas klubu "Steelers"
Ervīns Muštukovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu hokeja vārtsargs Ervīns Muštukovs, kurš pirms diviem gadiem debitēja pasaules čempionātā, pagarinājis līgumu ar Lielbritānijas Elites hokeja līgas komandu Šefīldas "Steelers".

Muštukovs pirms diviem gadiem debitēja pasaules čempionātā, tomēr spēlē pret nākamo čempioni Kanādu ielaida piecus vārtus un otrās trešdaļas sākumā tika nomainīts. Neskatoties uz to, jau tajā pašā dienā viņš panāca vienošanos ar Francijas klubu "Grenoble", kuras rindās nākamajā sezonā 17 regulārā turnīra mačos neitralizēja 92,3% pretinieku metienu un ielaida 2,47 vārtus.

Starpsezonā pieredzējušais Muštukovs pārcēlās uz Lielbritāniju, pēc piecu gadu pārtraukuma atgriežoties Šefīldas "Steelers" komandā. Aizvadītajā sezonā latviešu vārtsargs piedalījās 51 no 52 regulārā čempionāta cīņām, vidēji atvairot 91,3% sāncenšu metienu (labākais rādītājs līgā) un kapitulējot 2,55 reizes.

"Viņš ir augstas klases vārtsargs un uzvarētājs," sacīja komandas galvenais treneris Pols Tompsons. "Kad parakstījām līgumu ar viņu, prasījām, lai viņš mums sarūpē uzvaras, ko Ervīns arī darīja. Viņš koncentrējas saviem uzdevumiem, ir nosvērts un nepiekāpīgs. Viņš aptur ripas vairāk, nekā to dara citi vārtsargi," secināja Tompsons.

"Hokejisti viņu ciena. Izslēgšanas turnīrā viņš aizvadīja lieliskas spēles. Vārtsargs ir atslēgas pozīcija jebkurai komandai, un ir svarīgi, ka esam jau šobrīd atrisinājuši šo jautājumu. Muštukovs šosezon ir ļoti daudz spēlējis. Ceru, ka viņš dosies mājās un atpūtīsies, jo arī nākamajā sezonā viņam daudz priekšā," atzina Tompsons.

Izmantotie resursi:
The Moose back in the Sheffield Steelers’...

     [+] [-]

, 2017-04-18 18:29, pirms 7 gadiem
"un kapitulējot 2,55 reizes." dienas joks.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-18 20:54, pirms 7 gadiem
Lielbritānija nav labākā vieta, kur spēlēt..

  +1 [+] [-]

, 2017-04-18 21:47, pirms 7 gadiem
sportists10 rakstīja: Lielbritānija nav labākā vieta, kur spēlēt..
kāpēc ne? Kā saprotu Muštukovs kā hokeja vārtsargs, var vairāk nopelnīt nekā Francijā vai Dānijā.