Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jerofejevam uzvara, priekšā septītā finālsērijas spēle

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jerofejevam uzvara, priekšā septītā finālsērijas spēle
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: metallurg-nk.ru

Šovakar sesto Slovākijas Ekstralīgas finālsērijas spēli aizvadīja Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā Bratislavas "Slovan" un Košice. Mačā izcīnot uzvaru ar 6:3, "Slovan" izdevās panākt 3-3 neizšķirtu arī sērijā, kas nozīmē, ka Slovākijas čempiona titula liktenis izšķirsies nākamajā spēlē.

Jau mača otrajā minūtē Košices hokejistus vadībā izvirzīja Vladimirs Draveckis. Perioda otrajā pusē bratislavieši rezultātu izlīdzināja, taču tad Dravickis guva jau savus otros vārtus spēlē. Līdz perioda beigām "Slovan" hokejisti gan paspēja rezultātu izlīdzināt, pirmajai trešdaļai noslēdzoties ar 2:2.

Otrā perioda gaitā Bratislavas hokejisti guva divus vārtus, panākot 4:2, uz ko Košices spēlētāji prata atbildēt ar vienu vienīgu vārtu guvumu perioda izskaņā. Trešajā periodā "Slovan" hokejistiem izdevās gūt vēl divus vārtus, noslēdzot maču ar pārliecinošo 6:3 un sērijā panākto 3-3.

Mačā piedalījās arī Latvijas aizsargs Aleksandrs Jerofejevs, kurš ar rezultativitātes punktiem šajā vārtiem bagātajā spēlē neizcēlās. Atgādināsim, ka "Slovan" rindās spēlē arī Māris Jass, kuram šī sezonas traumas dēļ jau ir beigusies.

Sērijas septīto un izšķirošo spēli abas komandas aizvadīs sestdien, 21. aprīlī.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk

  -1 [+] [-]

, 2012-04-18 23:10, pirms 12 gadiem
''...jau nākamajā spēlē...'' - sērijā 3:3, kāds ''jau''?
Autor, varētu padomāt, ka vēl 8. un 9 .spēle iespējama. Nākamā ir IZŠĶIROŠĀ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-18 23:25, pirms 12 gadiem
labu aizsargu mums ir pietiekami, vienigi ar tiem ubrucejiem pasvakak, ipasi centriem

  +1 [+] [-]

, 2012-04-19 00:29, pirms 12 gadiem
Garlaicīgākā spēle sērijā.
Neradās sajūta ka tas ir fināls, nebija kārtīgas play-off cīņas, aizsargi lažo, vārtsargi vispār nekādi. Iepriekšējās spēles ar mazāku vārtu guvumu bija intresantākas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-19 11:28, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja