Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko +1 "Yugra" panākumā, Ozoliņa "Lada" svin ceturto uzvaru pēc kārtas

Ševčenko +1 "Yugra" panākumā, Ozoliņa "Lada" svin ceturto uzvaru pēc kārtas
Artūrs Ozoliņš Foto: hclada.ru

Pie uzvarām Augstākajā hokeja līgā (VHL) tikušās Artūra Ozoliņa "Lada" un Ērika Ševčenko "Yugra", bet Nikolaja Jeļisejeva un Eduarda Hugo Jansona "Neftyanik" piedzīvoja negaidītu zaudējumu.

Līgas vicelīdere Aļmetjevskas “Neftyanik” pēcspēles metienu sērijā piekāpās ārpus “play-off” zonas esošajai Čeļabinskas “Chelmet” ar 1:2, tomēr palika otrajā vietā. Aizsargs Eduards Hugo Jansons spēlē nepiedalījās, bet uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs laukumā pavadīja 19:33 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, ka arī nerealizēja pēcspēles bullīti, aizmetot garām vārtiem. Šosezon uzbrucējs iemetis 12 ripas un atdevis sešas piespēles 36 mačos, bet aizsargs Jansons 21 spēlē atzīmējies ar astoņiem (2+6) punktiem un +3 lietderību.

Ērika Ševčenko pārstāvētajai Hantimansijskas “Yugra” nepietika ar 60 minūtēm, un komanda tikai papildlaikā pieveica Krasnojarskas “Sokol” ar 3:2. Aizsargam 17:58 minūtes uz ledus, viens metiens un pozitīvā lietderība +1, kamēr sezonas 45 spēlēs Ševčenko sakrājis 16 (5+11) punktus. “Yugra” ieņem astoto vietu ar 69 punktiem 53 mačos.

Artūra Ozoliņa Toljati “Lada” atstāja sausā “Sarov” ar 2:0. Latvietis spēlēja otrajā uzbrucēju trijniekā, bet pie rezultativitātes punktiem netika, savukārt, 40 mačos šosezon Ozoliņš guvis astoņus vārtus un atdevis 20 piespēles. “Lada” pakāpās uz piekto pozīciju līgā, izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2019-02-19 10:50, pirms 5 gadiem
Moška šiem abiem čaļiem derētu sevi izmēģināt kādā Eiropas līgā, kur līmenis ir augstāks? Piemēram, Zveidrijā, Šveicē vai Vācijas DEL?