Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargiem Siksnam un Ševčenko pa rezultatīvai piespēlei Krievijas Augtākajā līgā

Agris Suveizda

Aizsargiem Siksnam un Ševčenko pa rezultatīvai piespēlei Krievijas Augtākajā līgā
Edgars Siksna ar komandas biedriem
Foto: vhlru.ru

Krievijas Augstākajā līgā uzvaras šodien izcīnīja Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi Karagandas "Saryarka" un "Tseng Tou".

Karagandas "Saryarka" mājās ar 6:1 sagrāva Voskresenskas "Khimik". Edgars Siksna laukumā pavadīja 13 minūtes un 32 sekundes un spēles 28. minūtē palīdzēja panākt 2:0. Siksnam arī trīs metieni pa vārtiem un pozitīva lietderība +1. Šosezon Siksna 33 spēlēs ticis pie 14 (2+12) punktiem, kas ir trešais labākais rādītājs komandā starp aizsargiem. Kirils Tambijevs (šosezon 21 spēle, 6+14) nepiedalījās mačā.

Savukārt "Tseng Tou" izbraukumā ar 4:2 apspēlēja "Tyumen". Aizsargs Ēriks Ševčenko 11. minūtē asistēja komandas otrajos vārtos (2:1) un sakrāja četras soda minūtes. Šosezon Ševčenko 22 spēlēs sakrājis astoņus (1+7) punktus. Laukumā devās arī Nikolajs Jeļisejevs, bet Krists Apsītis nespēlēja. Ar hat-trick uzvarētājiem izcēlās Aleksandrs Deļnovs.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Хоккей. Чемпионат ВХЛ. Регулярный чемпионат....