Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Locānam divas piespēles, Sarkanis gūst vienīgos vārtus zaudējumā ar 1:9

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Locānam divas piespēles, Sarkanis gūst vienīgos vārtus zaudējumā ar 1:9
Deivids Sarkanis
Foto: dinamoriga.eu

Somijas otrajā līgā rezultatīvu sniegumu demonstrēja Roberts Locāns, bet tas neglāba komandu no zaudējuma pagarinājumā. Smagāk klājās Deividam Sarkanim Alpu Hokeja līgā, kurš pēdējā minūtē guva goda vārtus zaudējumā ar 1:9.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā "Ermak" izbraukumā ar 0:1 pagarinājumā zaudēja THK. Vienīgie vārti tika ielaisti papildlaika 20. sekundē, lai gan mača laikā viesiem piederēja pārsvars metienos. Centra uzbrucējs Artūrs Ozoliņš spēlēja pirmajā maiņā un nopelnīja noraidījumu par klupināšanu.

Citā mačā "Buran" nenosargāja divu vārtu pārsvaru, kas tika iegūts 20 sekunžu laikā, un savā laukumā ar 2:3 atzina "Zauralye" pārākumu. Aizsargs Rolands Gritāns spēlēja ceturtajā maiņā un nopelnīja noraidījumu par bloķēšanu, kuru sāncenši izmantoja uzvaras vārtu gūšanai 57. minūtē.

Somijas pēc spēka otrajā līgā IPK viesos ar 3:4 pagarinājumā zaudēja "Peliitat", lai gan guva divus vārtus pirmo deviņu minūšu laikā. Otrajos ar rezultatīvu piespēli piedalījās Roberts Locāns, kurš vēlreiz asistēja arī 32. minūtē. Uzbrucējs darbojās pirmajā virknējumā.

Alpu Hokeja līgā smagu zaudējumu savā laukumā piedzīvoja "Kitzbuhel", kas ar 1:9 atzina "Jesenice" pārākumu, jau pirmajā trešdaļā ielaižot piecus vārtus pēc kārtas. Vienīgo ripu mājinieku labā tieši minūti pirms beigām vairākumā iemeta pirmās maiņas uzbrucējs Deivids Sarkanis, kurš maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Tāds pats koeficients arī pirmā virknējuma centram Oskaram Batņam, kurš arī nopelnīja četras soda minūtes.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-18 23:41, pirms 7 gadiem
Žē, ka Locāna klubs ir pēdējā vietā Mestis līgā

  +1 [+] [-]

, 2017-01-19 08:01, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Žē, ka Locāna klubs ir pēdējā vietā Mestis līgā
būs gara sezona - ar cīņu par vietas saglabāšanu Mestis.