Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Balceram vēl vieni vārti AHL, Čukstem trīs piespēles NCAA

Balceram vēl vieni vārti AHL, Čukstem trīs piespēles NCAA
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

Aizvadot otro spēli Amerikas hokeja līgā (AHL), pie saviem trešajiem vārtiem sezonā tika Rūdolfs Balcers, savukārt ASV studentu čempionātā ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās aizsargs Kārlis Čukste.

Balcera pārstāvētā "Senators" ar 2:4 mājās piekāpās Milvoki "Admirals". Rūdolfs Balcers nepilnas septiņas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām vairākumā pietuvināja savu komandu līdz 2:3, tomēr 11 sekundes pirms trešdaļas beigām viesi atkal izcēlās ar vārtiem, atgūstot divu vārtu pārsvaru. Visā mačā Balcers izdarīja divus metienus, bet divos aizvadītajos mačos guvis jau trīs vārtus.

"Rocket" ar 3:0 mājās sakāva "Sound Tigers", bet Ņikita Jevpalovs uzvarētāju rindās atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem. Citā mačā Toronto "Marlies" bez Kristiāna Rubīna sastāvā ar 8:4 savā laukumā pieveica Teksasas "Stars". Rezervē palika Matīss Kivlenieks, kura Klīvlendas "Monsters" ar 2:4 zaudēja "Crunch". Kivlenieka konkurents vārtos Veini Vehvilainens atvairīja 22 no 25 metieniem.

Septīto uzvaru pēc kārtas Austrumkrasta līgā (ECHL) izcīnīja "Stingrays", kas ar Kristoferu Binduli ierindā pieveica Norfolkas "Admirals" - 6:2. Bindulim trīs metieni pa vārtiem un koeficients +1. Trešais zaudējums pēc kārtas "Nailers" - ar 0:1 papildlaikā atzīts "Royals" pārspēks. Renārs Krastenbergs veica divus metienus pa vārtiem. "Swamp Rabbits" ar 3:2 mājās uzveica "Fuel", tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas. Rodrigo Ābols izdarīja trīs metienus, tika pie divām soda minūtēm un sakrāja koeficientu -1.

Ontario junioru līgā (OHL) "Colts" ar 2:0 pieveica citu no līgas līderēm "Petes", bet jaunais vārtsargs Artūrs Šilovs spēli noraudzījās no rezervistu soliņa. Šovakar "Colts" jau nākamais mačs. Savukārt Kvebekas junioros (QMJHL) "Drakkar" ar 9:3 sakāva "Remparts", un Raivis Ansons uzvaru kaldināja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kā arī četriem metieniem, uzvarētu vienīgo iemetienu un koeficientu +1. Tie bija 17 gadus vecā Ansona ceturtie vārti un astotā piespēle 23 mačos šosezon. Citā spēlē aizsarga Harija Branta "Titan" ar 3:2 pagarinājumā apspēlēja "Islanders". Brants veica divus metienus, trīs spēka paņēmienus un tika pie koeficienta -1.

ASV studentu čempionātā (NCAA) Amerikāņu Starptautiskā koledža ar 3:4 piekāpās Mersihērstai, bet Jānis Jaks asistēja vienā no vārtu guvumiem, izdarīja četrus metienus pa vārtiem un sakrāja koeficientu -2. Kārlis Čukste un Kvinipieka ar 3:1 pieveica RPI, latviešu aizsargam atdodot trīs rezultatīvas piespēles, kā arī veicot četrus metienus un sakrājot koeficientu +3. Čukstem šosezon septiņi (1+6) rezultativitātes punkti 11 spēlēs.

Klārksona ar 5:1 sakāva Kolgeitu, un uzvaru ar trim punktiem sekmēja Haralds Egle, kuram vārti un divas piespēles. Tāpat Haralds izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet sakrāja pozitīvu koeficientu (-1). Eglem šosezon 12 spēlēs 12 punkti (4+8). Meina ar 2:1 uzveica Ņūhempšīru, un Eduards Tralmaks uzvarētāju rindās piecreiz meta pa vārtiem. Leiksaperiora ar zaudēja Mičiganai - 1:2. Mareks Mitensatvairīja 16 no 18 metieniem, bet Roberts Bļugers palika bez ierakstiem statistikā.

Aļaskas Feirbenksas universitāte ar 3:2 pieveica Ziemeļmičiganu. Latviešu aizsargs Markuss Komuls ar savu vienīgo metienu guva vārtus, tiekot pie pirmā rezultativitātes punkta NCAA karjerā. Cits mūsu aizsargs Roberts Kaļķis atdeva savu trešo piespēli sezonā. Ēriks Žohovs uzvarēja divus no deviņiem iemetieniem. Kristaps Jākobsons spēlei nebija pieteikts, bet vārtsargs Gustavs Grigals palika rezervē.


, 2019-11-17 09:57, pirms 4 gadiem
Malacis, Rūdis! Nav zaudējis ņuhu uz vārtu gūšanu. Vēl pars bankas AHL un tad jau uz NHL.
, 2019-11-17 10:01, pirms 4 gadiem
Balcers maločiks, prieks, ka ātri atgūstas no salīdzinoši smaga savainojuma!

Prognoze, ka 22. novembrī varētu tikt izsaukts augšā!
, 2019-11-17 11:39, pirms 4 gadiem
Jau ir zinas , ka Balceru cel uz augshu. Cik sapratu bus vel viena spele AHL un Balcers dosies uz Otavu...
, 2019-11-17 17:16, pirms 4 gadiem
alex_da_silva_817787708613488 rakstīja: Jau ir zinas , ka Balceru cel uz augshu. Cik sapratu bus vel viena spele AHL un Balcers dosies uz Otavu...
avots?
Foto: North Bay Battalion
3

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
8

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.