Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābola "Örebro" Zviedrijas čempionātā pārtrauc trīs neveiksmju sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābola "Örebro" Zviedrijas čempionātā pārtrauc trīs neveiksmju sēriju
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey.

Zviedrijas hokeja līgā (SHL) uz uzvaru takas šodien izdevies atgriezties latviešu uzbrucēja Rodrigo Ābola pārstāvētajai "Örebro", kas izbraukumā ar 3:2 pieveica "Oskarshamn", tādējādi pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Šosezon sešās spēlēs četrus (2+2) rezultativitātes punktus iekrājušais 24 gadu vecais uzbrucējs cīnījās "Örebro" otrajā maiņā, laukumā pavadītajās 14 minūtēs un 19 sekundēs atzīmējoties ar 38,46% uzvarētu iemetienu. Uzvaras vārtus mazāk nekā trīs minūtes līdz pamatlaika beigām ar metienu tukšos vārtos guva čempionāta ceturtais rezultatīvākais (6+5) hokejists horvāts Borna Renduličs. "Örebro" ar astoņos mačos nopelnītiem 16 punktiem Zviedrijas čempionātā ir trešā.

Norvēģijas čempionātā otro panākumu piecās spēlēs izcīnīja un uz piekto pozīciju pakāpās aizsarga Maksima Ponomarenko Fredrikstadas "Stjernen", kas savā laukumā ar 4:3 uzveica "Storhamar". 23 gadus vecais hokejists uz ledus bija 19:27 minūtes.

Visbeidzot Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja bez uzbrucēja Artūra Ozoliņa spēlējusī Permas "Molot-Prikamye", kas mājās ar 0:5 kapitulēja pastarītes Iževskas "Izhstal" priekšā. Kā zināms, tad Permas hokejisti pēc veiksmīga sezonas starta cieta no Covid-19 pandēmijas, mēnesi paliekot bez spēļu prekses.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qY7-A...
https://www.hockey.no/live/Live/Mat...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2020-10-18 09:03, pirms 4 gadiem
Njā, laikam Ābols tomēr nav tik labs kā mēs esam cerējuši. Interesanti, kad mums beidzot nāks kāds jaunais uzbrucējs, kurš var gūt ap punktu spēlē Eiropas top līgās, vai tos pašus 0,5 nhl?!

     [+] [-]

, 2020-10-18 15:57, pirms 4 gadiem
Sochi rakstīja: Njā, laikam Ābols tomēr nav tik labs kā mēs esam cerējuši. Interesanti, kad mums beidzot nāks kāds jaunais uzbrucējs, kurš var gūt ap punktu spēlē Eiropas top līgās, vai tos pašus 0,5 nhl?!
izskatās, ka pauris ir Tev ābola lielumā....